Αγριο ξύλο και μαχαίρωμα σε ταβέρνα

Αγριο ξύλο και μαχαίρωμα σε ταβέρνα

Οι γροθιές και οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο, αλλά κάποιος από τους πελάτες έβγαλε μαχαίρι και «χαράκωσε» τον 50χρονο στο χέρι και το πρόσωπο!

Αγριο ξύλο και μαχαίρωμα σε ταβέρνα
Για μια εντελώς ασήμαντη αιτία ξέσπασε καυγάς που λίγο έλειψε να έχει θύματα σε μια ταβέρνα στο χωριό Μαχαιράς στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας, καθώς εξελίχθηκε σε άγρια συμπλοκή και ένας σερβιτόρος βρέθηκε μαχαιρωμένος, ευτυχώς ελαφρά!

Αγνωστο παραμένει ποια ήταν η αφορμή του διαπληκτισμού που ξέσπασε ανάμεσα σε μια παρέα από ένδεκα πελάτες από τη μια και τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, τον γιό του και τον 50χρονο σερβιτόρο από την άλλη. Οι γροθιές και οι κλωτσιές έπεφταν σύννεφο, αλλά κάποιος από τους πελάτες έβγαλε μαχαίρι και «χαράκωσε» τον 50χρονο στο χέρι και το πρόσωπο!

Μετά την απροσδόκητη εξέλιξη, η παρέα τράπηκε σε φυγή και τα μέλη της αναζητούνται, καθώς είναι γνωστοί τόσο στα θύματα όσο και στις τοπικές αστυνομικές αρχές. Όμως, ούτε ο σερβιτόρος που μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αστακού, ούτε ο ταβερνιάρης και ο γιος του κατάλαβαν ποιος κρατούσε το μαχαίρι.

Κλείσιμο
*** Οπλισμένος σαν αστακός ήταν ένας 46χρονος που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. στην εθνική οδό Αθηνών – Ευζώνων στο Κιλκίς. Κατά τον έλεγχο στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε, βρέθηκαν μέσα ένα ξύλινο κλομπ, δύο μαχαίρια και μία αντιασφυξιογόνα μάσκα με φίλτρο και θήκη κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς για παράνομη οπλοκατοχή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης