Σε κλοιό διαδηλώσεων το κέντρο της Αθήνας

Σε κλοιό διαδηλώσεων το κέντρο της Αθήνας

Παρούσα και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου - Ξεχωριστές συγκεντρώσεις πραγματοποίησαν συνταξιούχοι, μαθητές μουσικών σχολείων και εργαζόμενοι στα νοσοκομεία

Σε κλοιό διαδηλώσεων το κέντρο της Αθήνας
Μεγάλες δυσκολίες συνάντησαν για πολλές ώρες οι οδηγοί στο κέντρο της Αθήνας καθώς σε εξέλιξη βρέθηκαν τρεις διαφορετικές συγκεντρώσεις σε τρία διαφορετικά σημεία.

Αποτέλεσμα ήταν η τροχαία είτε να διακόψει την κυκλοφορία σε ορισμένους δρόμους είτε να κλείσει λωρίδες κυκλοφορίας προκειμένου να γίνεται - έστω και μετ' εμποδίων η κίνηση των οχημάτων.

Κλείσιμο


Πρώτοι ξεκίνησαν την πορεία τους οι συνταξιούχοι που αρχικά συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Κλαυθμώνος και μετά πραγματοποίησαν πορεία προς την Ηρώδου του Αττικού και το Μέγαρο Μαξίμου διαμαρτυρόμενοι για τις σχεδιαζόμενες νέες περικοπές στις συντάξεις τους.



Ακολούθησε συγκέντρωση μαθητών και εκπαιδευτικών από τα μουσικά και τα ειδικά σχολεία της Αττικής. Η πορεία ξεκίνησε από το ύψος της Κλαυθμώνος και λίγο πριν τις 2 έφτασε στη Βουλή. Οι μαθητές διαμαρτύρονται για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στη μετακίνησή τους. Παρούσα στο πλευρό τους ήταν και η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.





Τελευταίο ξεκίνησαν την διαμαρτυρία τους οι γιατροί και οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία στα πλαίσια της 24ωρης απεργίας που έχουν κυρήξει για σήμερα, Πέμπτη. Η πορεία των υγειονομικών ξεκίνησε λίγο πριν τις 1:30 από το υπουργείο Υγείας και έφτασε στη Βουλή όπου και ολοκληρώθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης