Χτύπησε τον παππού του για να τον ληστέψει!

Χτύπησε τον παππού του για να τον ληστέψει!

Μέρα- μεσημέρι ο 34χρονος δράστης που είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων άρχισε να απειλεί τον 83χρονο παππού του στην αυλή του σπιτιού του

Χτύπησε τον παππού του για να τον ληστέψει!
 Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες
 
Χρήματα για να εξασφαλίσει τη δόση του αναζητούσε ένας 34χρονος Έλληνας τοξικομανής και δεν δίστασε να ξυλοκοπήσει αλύπητα τον ίδιο του τον παππού για να αρπάξει τις οικονομίες του! Όταν δεν τα κατάφερε, προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία αλλά συνελήφθη πριν περάσει τα σύνορα.
 
Μέρα- μεσημέρι ο 34χρονος δράστης που είναι σεσημασμένος για ναρκωτικά και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων άρχισε να απειλεί τον 83χρονο παππού του στην αυλή του σπιτιού του, σε χωριό του Έβρου, απαιτώντας να του δώσει 1.000 ευρώ. Στην άρνηση του ηλικιωμένου, άρχισε να τον χτυπά ανελέητα τραυματίζοντάς τον, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να του αποσπάσει τα χρήματα που ήθελε.
 
Κλείσιμο
Και ενώ οι γείτονες που είδαν τι συνέβη είχαν αρχίσει να τον βρίζουν και να τηλεφωνούν στην Αστυνομία, ο 34χρονος το έβαλε στα πόδια προς άγνωστη κατεύθυνση. Όμως, λίγες ώρες αργότερα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας Διδυμοτείχου τη στιγμή που επιχειρούσε να φύγει από τη χώρα από το Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Καστανέων, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας που του άσκησε δίωξη για απόπειρα ληστείας και σωματικές βλάβες. Ο 83χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης