Παράτησε 74 κιλά χασίς και εξαφανίστηκε!

Παράτησε 74 κιλά χασίς και εξαφανίστηκε!

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον καταδίωξαν, αλλά βρήκαν μόνο το φορτηγάκι εγκαταλελειμμένο σε έναν παράδρομο

Παράτησε 74 κιλά χασίς και εξαφανίστηκε!
Κατάλαβε πως οι χειροπέδες βρίσκονταν… κοντά του ένας 32χρονος Αλβανός που είδε τους τελωνειακούς υπαλλήλους να έρχονται για να ερευνήσουν το αγροτικό φορτηγάκι με το οποίο επιχείρησε να περάσει τα σύνορα στο Συνοριακό Σταθμό της Κακαβιάς και προτίμησε να… πατήσει γκάζι!

Άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος τον καταδίωξαν, αλλά βρήκαν μόνο το φορτηγάκι εγκαταλελειμμένο σε έναν παράδρομο της εθνικής οδού Κακαβιάς – Ιωαννίνων. Ο οδηγός του είχε εξαφανιστεί, πιθανότατα με κατεύθυνση προς την πατρίδα του, καθώς δεν θα απέφευγε τη σύλληψη με το μεγάλο φορτίο χασίς που μετέφερε.

Τα ναρκωτικά βρέθηκαν κρυμμένα σε ειδικές κρύπτες σε διάφορα σημεία του αμαξώματος και στο κάτω μέρος του οχήματος. Οι αστυνομικοί μέτρησαν 70 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 74 κιλών και 91 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν μαζί με το αγροτικό. Η ταυτότητα του 32χρονου είναι γνωστή και αναζητείται, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα σε βαθμό κακουργήματος και απείθεια που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης