Βέροια: Με μπεκ πότιζαν την χασισοφυτεία πατέρας και γιος!

Βέροια: Με μπεκ πότιζαν την χασισοφυτεία πατέρας και γιος!

Οι χασισοκαλλιεργητές έκρυβαν τα δενδρύλλια ύψους ως 0,45 εκατοστών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της κατοικίας τους σε περιοχή της Βέροιας, αλλά η φυτεία έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα και την ανακάλυψαν

Βέροια: Με μπεκ πότιζαν την χασισοφυτεία πατέρας και γιος!
Άλλοι εγκαθιστούν σύστημα ψεκασμού για να ποτίζουν τα χωράφια τους και άλλοι για τις... χασισοφυτείες τους! Αυτό έκαναν ένας 62χρονος πατέρας μαζί με τον 38χρονο γιο του, που είχαν στήσει ένα πλήρες δίκτυο ποτίσματος με έξι μπεκ για να ποτίζουν τα 73 χασισόδεντρα που καλλιεργούσαν!

Οι χασισοκαλλιεργητές έκρυβαν τα δενδρύλλια ύψους ως 0,45 εκατοστών σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον κήπο της κατοικίας τους σε περιοχή της Βέροιας, αλλά η φυτεία έγινε αντιληπτή από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν έρευνα και την ανακάλυψαν. Τα δενδρύλλια ξεριζώθηκαν και κατασχέθηκαν, ενώ οι καλλιεργητές παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

Εκτός από τα χασισόδεντρα, στην κατοχή και το σπίτι των δύο ανδρών βρέθηκαν ακόμη οκτώ βάζα, ένα μεταλλικό κουτί και τρεις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 807 γραμμαρίων και μία αυτοσχέδια πίπα με υπολείμματα χασίς. Έτσι, κατηγορούνται για χρήση, καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης