Παντοπωλείο διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα

Παντοπωλείο διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα

Η έρευνα οδήγησε στην κατάσχεση συνολικά 521 πακέτων με τσιγάρα 

Παντοπωλείο διέθετε προς πώληση λαθραία τσιγάρα
Σε κοινή θέα στα ράφια του καταστήματος του οποίου ήταν υπεύθυνος στη Βέροια, είχε τοποθετήσει εκατοντάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων διαφόρων εταιρειών που διέθετε προς πώληση ένας 48χρονος ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας!

Η έρευνα οδήγησε στην κατάσχεση συνολικά 521 πακέτων με τσιγάρα που δεν έφεραν τις απαραίτητες ταινίες ασφαλείας και εστάλησαν στο Τελωνείο Βέροιας για τον καταλογισμό των διαφυγόντων δασμών και φορολογικών επιβαρύνσεων, ενώ ο 48χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα. 

* Για ναρκωτικά συνελήφθη ένας 22χρονος που είχε πάνω του μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, αλλά η έρευνα που έγινε στο σπίτι του στη Θήβα απέδειξε ότι διακινούσε και λαθραίο καπνό! Οι άνδρες του τοπικού τμήματος Ασφαλείας κατέσχεσαν δυο συσκευασίες με συνολικά 879 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού τις οποίες έστειλαν στο Τελωνείο Οινόης Βοιωτίας για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι, ενώ ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών που του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και για κατοχή ναρκωτικών.

* Με 59 πακέτα τσιγάρων που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης και εστάλησαν στην αρμόδια τελωνειακή υπηρεσία για να υπολογιστεί το ύψος των διαφυγόντων φόρων και δασμών, συνελήφθη στην Κυπαρισσία ένας 52χρονος ο οποίος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης