Συνέλαβαν δυο από τους δραπέτες στην Ηλεία

Συνέλαβαν δυο από τους δραπέτες στην Ηλεία

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις περιοχές Μουζάκι, Καράτουλα, Λαμπέτι και Κολίρι για να εντοπίσουν τα ίχνη των υπόλοιπων δραπετών

Συνέλαβαν δυο από τους δραπέτες στην Ηλεία
Άμεσα αποτελέσματα είχε η εκτεταμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για τη σύλληψη των πέντε δραπετών που κατάφεραν να διαφύγουν τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας. Δυο από αυτούς έπεσαν πριν από λίγο στα χέρια των αστυνομικών.

Ο ένας εντοπίστηκε κοντά στη διασταύρωση Βουνάργου και συνελήφθη, ενώ προσήχθη άλλος ένας άνδρας που ήταν μαζί του. Λίγη ώρα αργότερα, συνελήφθη στην περιοχή της Κεραίας στη Βιδιά Πύργου και ένας ακόμη από τους δραπέτες, ενώ οι υπόλοιποι εςξακολουθούν να αναζητούνται. Όπως έγινε γνωστό, δυο από αυτούς είχαν κλέψει ένα αυτοκίνητο στο Μουζάκι, αλλά βγήκαν από το δρόμο και έπεσαν μέσα σε αρδευτικό κανάλι με αποτέλεσμα να το εγκαταλείψουν!

Οι αστυνομικοί «χτενίζουν» τις περιοχές Μουζάκι, Καράτουλα, Λαμπέτι και Κολίρι για να εντοπίσουν τα ίχνη των υπόλοιπων δραπετών. Συνολικά, είχαν αποδράσει τέσσερις τσιγγάνοι ηλικίας 25, 21, 17 και 14 χρόνων που κατηγορούνταν για διάφορα ποινικά αδικήματα και ένας 27χρονος Πακιστανός για τον οποίο είχε διαταχθεί διοικητική απέλαση. Οι δραπέτες ξεκόλλησαν τον μεταλλικό σύρτη της πόρτας των κρατητηρίων, παραβίασαν το παράθυρο και βγήκαν στον προαύλιο χώρο απ' όπου διέφυγαν πηδώντας την περίφραξη.

Κλείσιμο
Για την απόδραση σχηματίστηκε δικογραφία αυτόφωρης διαδικασίας σε βάρος του αξιωματικού υπηρεσίας και του υπαρχιφύλακα σκοπού κρατητηρίων, ενώ με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε διαθεσιμότητα και διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για το αδίκημα της ελευθέρωσης κρατουμένων από αμέλεια.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης