ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ
Αντί για φορτηγά πούλησαν... αέρα!

Αντί για φορτηγά πούλησαν... αέρα!

Ο 45χρονος τους έδωσε 1.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά

Αντί για φορτηγά πούλησαν... αέρα!
Μέχρι τη Βουλγαρία έφτασε η... χάρη ενός 57χρονου που έχει απασχολήσει πολλές φορές στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για απάτες! Αυτή τη φορά, εξαπάτησε έναν υπάλληλο εταιρείας αγοράς φορτηγών που εδρεύει στη γειτονική χώρα και του πήρε προκαταβολές για να του πουλήσει δυο... ανύπαρκτα οχήματα!

Ο απατεώνας έπεισε τον ανυποψίαστο 45χρονο να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να του δείξει τα δύο φορτηγά που υποτίθεται πως διέθετε προς πώληση. Μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής συνεργό του, τον πήγε σε μια μάντρα αυτοκινήτων όπου του έδειξε δυο οχήματα που δήθεν του ανήκαν και, αφού του αράδιασαν ένα σωρό ψέματα, τον έπεισαν να τα αγοράσει.

Ο 45χρονος τους έδωσε 1.000 ευρώ ως προκαταβολή για την αγορά, αλλά λίγες ημέρες αργότερα οι δράστες επικοινώνησαν ξανά τηλεφωνικά μαζί του και τον έπεισαν να καταθέσει σε λογαριασμό τους άλλα 200 ευρώ για την παράδοση των φορτηγών που -φυσικά- δεν έγινε ποτέ! Από την έρευνα της Αστυνομίας εντοπίστηκε ο 57χρονος σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση του συνεργού του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης