Υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έκλεβε καλώδια της Δ.Ε.Η.!

Υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έκλεβε καλώδια της Δ.Ε.Η.!

Η δράση του 55χρονου που εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να υπεξαιρεί από την επιχείρηση καλώδια χαλκού

Υπάλληλος του Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. έκλεβε καλώδια της Δ.Ε.Η.!
«Έβαλαν το λύκο να φυλάει τα πρόβατα» στον Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.)! Ένας υπάλληλός του λεηλατούσε το δίκτυο της Δ.Ε.Η. στη δυτική Μακεδονία και, μεταξύ άλλων, ρήμαζε τα καλώδια για να πουλήσει τον χαλκό που περιείχαν!

Η δράση του 55χρονου που εκμεταλλευόταν την ιδιότητά του για να υπεξαιρεί από την επιχείρηση καλώδια χαλκού, εξιχνιάστηκε από αστυνομικούς του τμήματος Αμυνταίου οι οποίοι έκαναν έρευνα στο σπίτι της συζύγου του, στη Βεύη Φλώρινας. Εκεί ανακάλυψαν 34 πλαστικά κασόνια που περιείχαν απογυμνωμένα και τεμαχισμένα καλώδια, καθώς και διάφορα καλώδια διαφορετικού μήκους και διαμετρήματος τα οποία είχε κλέψει ο υπάλληλος!

Ακόμη, κατασχέθηκαν δύο φωτιστικά σώματα για κολώνες, δύο άδεια πλαστικά κουτιά από μετρητές- «χελώνες» της Δ.Ε.Η., ένας ηλεκτρικός τροχός κοπής μετάλλων και τρεις κόφτες καλωδίων. Τα ευρήματα αποδόθηκαν στον Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. και σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση χαλκού, η οποία διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Φλώρινας ενώ τέθηκε άμεσα σε διαθεσιμότητα. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης