Διαψεύδει τη Χρυσή Αυγή η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Διαψεύδει τη Χρυσή Αυγή η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων

Τονίζει η κυρία Θάνου σε δήλωσή της ότι τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας»

Διαψεύδει τη  Χρυσή Αυγή η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων
Κατηγορηματικά διαψεύδει η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, αρεοπαγίτης, Βασιλική Θάνου –Χριστοφίλου, τα όσα ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής «αποδίδει ως δήθεν λεχθέντα, τόσον από εμέ, όσο και από την ανακρίτρια της σχετικής υπόθεσης».

Ακόμη, τονίζει η κυρία Θάνου σε δήλωσή της ότι τα λεχθέντα από την πλευρά της Χρυσής Αυγής είναι «απολύτως ανακριβή και στερούνται σοβαρότητας».

Υπενθυμίζεται ότι ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας  Κασιδιάρης υποστήριξε στην Βουλή  ότι η πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων Βασιλική Θάνου έλεγε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου και συγκεκριμένο δικαστικό επιτελείο ετοιμάζουν την δίκη της Χ.Α. που θα είναι ένα τηλεοπτικό γεγονός, ενώ έκανε λόγο και για «μυστικές συναντήσεις Σαμαρά - δικαστικών». 

Κλείσιμο
Ακόμη, ο κ. Κασιδιάρης επικαλούμενος ανώνυμη επιστολή δικαστή, ανέφερε ότι η ανακρίτρια της υπόθεσης  Ιωάννα Κλάπα, δέκα ημέρες πριν αναλάβει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής «χοροπηδούσε από χαρά και ούρλιαζε: Ο Αθανασίου θα μου δώσει την υπόθεση της Χ.Α. και θα τους χώσω όλους μέσα».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης