Χανιά: Έκλεψε θησαυρό αλλά δεν πρόλαβε να τον χαρεί

Χανιά: Έκλεψε θησαυρό αλλά δεν πρόλαβε να τον χαρεί

Οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ανακαλύψουν το σπίτι του όπου βρήκαν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων και χρυσαφικών

Χανιά: Έκλεψε θησαυρό αλλά δεν πρόλαβε να τον χαρεί
Έτριβε τα χέρια του ο άγνωστος -τότε- δράστης που διέρρηξε το σπίτι ενός 58χρονου στην περιοχή του Βάμου Χανίων, καθώς βρήκε έναν μικρό θησαυρό από χρυσαφικά και άλλα κοσμήματα συνολικής αξίας 60.000 ευρώ! Όμως, η χαρά του βγήκε... ξινή αφού εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος και συνελήφθη.

Η έρευνα οδήγησε στα ίχνη ενός 37χρονου Βούλγαρου και οι αστυνομικοί δεν άργησαν να ανακαλύψουν το σπίτι του όπου βρήκαν μέρος των κλεμμένων κοσμημάτων και χρυσαφικών και του φόρεσαν χειροπέδες με τις οποίες οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χανίων. Ο αλλοδαπός δεν αποκάλυψε τι έκανε τα υπόλοιπα τιμαλφή, η έρευνα για την ανεύρεση των οποίων συνεχίζεται ενώ όσα βρέθηκαν αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους.

*** Δυο καταστήματα στην πόλη της Καρδίτσας αποπειράθηκε να «χτυπήσει» ένας 23χρονος, αλλά μόνο στο ένα μιας 66χρονης τα κατάφερε και άρπαξε 100 ευρώ παραβιάζοντας την πόρτα. Στο δεύτερο, μιας 44χρονης, όχι μόνο δεν μπόρεσε να τρυπώσει, αλλά έπεσε και στα χέρια αστυνομικών της Ασφάλειας. Τα κλεμμένα χρήματα αποδόθηκαν στην επιχειρηματία και ο δράστης πήρε την άγουσα για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης