Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Πολίτη

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Πολίτη

Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία η κηδεία του ιδιοκτήτη της διαφημιστικής εταιρείας Master Media, των ραδιοφωνικών σταθμών «Sfera», «Derti» και πολλών ακόμη επιχειρήσεων

Πώς θα δούμε τον Σάκη στο clip του «Παράφορα»
Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Πολίτη
Στον Ιερό Ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας στην Πολιτεία στις 15:30 θα γίνει η κηδεία του επιχειρηματία Γιώργου Πολίτη, παρουσία εκατοντάδων φίλων και συνεργατών. Ο ιδιοκτήτης των ραδιοφωνικών σταθμών «Sfera» και «Derti» και πολλών ακόμη επιχειρήσεων έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Πέμπτης σε ηλικία 55 ετών.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού επιχειρηματία προκάλεσε σοκ στους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις του οι οποίοι με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook, είπαν το δικό τους «αντίο» στον Γιώργο Πολίτη.

«Σήμερα για εμάς εδώ στον Derti 98,6 είναι πια πολύ δύσκολη μέρα. Τα ξημερώματα έφυγε από κοντά μας ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης των Ραδιοφωνικών Σταθμών Derti 98,6 και Sfera 102,2 Γιώργος Πολίτης, ο άνθρωπος που αγκάλιασε τα δύο ραδιόφωνα και τους ανθρώπους τους, και τα ανέβασε την κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου. Καλό Ταξίδι κύριε Γιώργο.... Β.Σ Ε.Α Π.Μ», έγραψαν στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης.

Κλείσιμο
Βασική επαγγελματική απασχόληση του Γιώργου Πολίτη ήταν η διαφημιστική εταιρεία υπαίθριων διαφημίσεων Master Media.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα ο Γιώργος Πολίτης νοσηλευόταν σε ιδιωτικό νοσοκομείο όπου έδινε τη δική του μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης