«Τα έπαιρνε χοντρά» ο Πακιστανός λαθρέμπορος

«Τα έπαιρνε χοντρά» ο Πακιστανός λαθρέμπορος

Φαίνεται πως είχε πολλή... πελατεία, καθώς είχε ήδη βγάλει 4.375 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση λαθραίων εμπορευμάτων!

«Τα έπαιρνε χοντρά» ο Πακιστανός λαθρέμπορος
Με γεμάτες τσέπες τσάκωσαν οι αστυνομικοί στη Νέα Λάμψακο Ευβοίας έναν 31χρονο Πακιστανό για τον οποίο είχαν πληροφορίες ότι έκανε εκτεταμένο λαθρεμπόριο τσιγάρων.

Φαίνεται πως είχε πολλή... πελατεία, καθώς είχε ήδη βγάλει 4.375 ευρώ τα οποία κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση λαθραίων εμπορευμάτων!

Στο σπίτι του αλλοδαπού, οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Χαλκίδας βρήκαν συνολικά 310  πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία του φόρου κατανάλωσης και θα σταλούν στο Τελωνείο για να προσδιοριστούν οι διαφυγόντες δασμοί και φόροι για το ελληνικό Δημόσιο. Ο 31χρονος, σε βάρος του οποίου είχε επιβληθεί απαγόρευση εξόδου από την χώρα και άλλοι περιοριστικοί όροι με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Θηβών, συνελήφθη.

Κλείσιμο
Ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Χαλκίδας του απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα, αλλά ενδέχεται να κατηγορηθεί και για κλοπές καθώς οι αστυνομικοί βρήκαν στο σπίτι του ένα φορητό υπολογιστή, μία κεντρική μονάδα υπολογιστή και τρία κινητά, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και ερευνάται πώς βρέθηκαν στα χέρια του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης