Σκιάθος: Αλβανοί λήστευαν και τραυμάτιζαν ομοεθνείς τους

Σκιάθος: Αλβανοί λήστευαν και τραυμάτιζαν ομοεθνείς τους

Πρωταγωνιστές της ομαδικής επίθεσης ένας 30χρονος, η 21χρονη φίλη του και ένας 49χρονος συνεργός τους ο οποίος διέφυγε και αναζητείται

Σκιάθος: Αλβανοί λήστευαν και τραυμάτιζαν ομοεθνείς τους
Τραυμάτισαν μέσα σε λίγη ώρα έναν άνδρα και μια μητέρα με την κόρη της και λήστεψαν μιαν ακόμη γυναίκα τρεις κακοποιοί -μεταξύ των οποίων μια νεαρή γυναίκα-  πριν συλληφθούν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στη Σκιάθο. Δράστες και θύματα είναι Αλβανοί που τους χώριζαν οικονομικές διαφορές.

Πρωταγωνιστές της ομαδικής επίθεσης ήταν ένας 30χρονος, η 21χρονη φίλη του και ένας 49χρονος συνεργός τους ο οποίος διέφυγε και αναζητείται. Οι τρεις τους επιτέθηκαν σε μια 44χρονη ομοεθνή τους και την 16χρονη κόρη της και τις τραυμάτισαν χτυπώντας τις με τα χέρια και τα πόδια τους, ενώ ο 49χρονος τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα έναν 35χρονο και άρπαξε με τη βια από το λαιμό της 36χρονης συντρόφου του τον χρυσό σταυρό με την αλυσίδα που φορούσε!

Ο 35χρονος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς που ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών και κατάφεραν να συλλάβουν το ζευγάρι που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Βόλου, με κατηγορίες για ληστεία, πρόκληση απλής σωματικής βλάβης και παράβαση του νόμου περί όπλων. Ο 49χρονος που αναζητείται κατηγορείται και για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης