Στο δικαστήριο οι συλληφθέντες για τα όργια με ανήλικες στην Κύπρο

Στο δικαστήριο οι συλληφθέντες για τα όργια με ανήλικες στην Κύπρο

Ο Άκης Λευκαρίτης από την ημέρα της σύλληψής του παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από ποια ασθένεια πάσχει

Στο δικαστήριο οι συλληφθέντες για τα όργια με ανήλικες στην Κύπρο
Στο δικαστήριο θα παρουσιαστούν εκ νέου σήμερα ο 59χρονος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης και ο 35χρονος Νίκος Νικολάου για ανανέωση των διαταγμάτων κράτησής τους σε σχέση με την υπόθεση των δύο ανήλικων κοριτσιών τα οποία συμμετείχαν σε σεξουαλικά όργια και χρήση ναρκωτικών.

Η αστυνομία αναμένεται να παρουσιάσει νέα στοιχεία για να δικαιολογήσει το αίτημα για παράταση της κράτησης για ακόμα οκτώ ημέρες ώστε να ολοκληρωθούν οι ανακρίσεις.

Ο Άκης Λευκαρίτης από την ημέρα της σύλληψής του παραμένει νοσηλευόμενος στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, χωρίς να έχει διευκρινιστεί από ποια ασθένεια πάσχει.

Κλείσιμο
Στο σπίτι του Λευκαρίτη βρέθηκε ολόκληρο sex shop με ερωτικά βοηθήματα ενώ στις βιντεοταινίες που εντοπίστηκαν απεικονίζονται διάφορα κορίτσια χωρίς μέχρι στιγμής να μπορεί να ειπωθεί με βεβαιότητα αν είναι ανήλικες, Κύπριες ή αλλοδαπές. Εκ πρώτης όψεως όπως ανέφερε στο protothema.gr αστυνομική πηγή τα κορίτσια στα video που βρέθηκαν στην οικία Λευκαρίτη είναι ανήλικες.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η 15χρονη που κατήγγειλε την υπόθεση στην αστυνομία, το έκανε έπειτα από επεισόδιο που είχε με τον 35χρονο Νίκο Νικολάου ο οποίος τη μετέφερε μαζί με την 14χρονη από το σπίτι του επιχειρηματία προς τη Λευκωσία. Ο Νικολάου φέρεται να χτύπησε τη 15χρονη και να τις πήρε τα 150 ευρώ που της είχε δώσει ο Άκης Λευκαρίτης ως αμοιβή για τις... υπηρεσίες της.

Αυτό που προκύπτει σχεδόν με βεβαιότητα είναι ότι τόσο η 15χρονη όσο και η 14χρονη που μετείχαν στα όργια έκαναν χρήση «σκληρών» ναρκωτικών από πολύ μικρές. Η μία από τα 10 και η άλλη από τα 12. Η όψη τους δεν είναι τέτοια που θα μπορούσε κάποιος να τις εκλάβει ως ενήλικες και συνεπώς η προσπάθεια κάποιων να προβάλλει το επιχείρημα της εξαπάτησης ως προς την ηλικία τους, μάλλον πέφτει στο κενό.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης