Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που λήστεψε βενζινάδικο

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που λήστεψε βενζινάδικο

Υπό την απειλή όπλου λήστεψε πρατήριο, ενώ συνελήφθη μετά από καταδίωξη

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος ο αστυνομικός που λήστεψε βενζινάδικο
Ελεύθερος αφέθηκε ο αστυνομικός, που συνελήφθη για ληστεία σε βενζινάδικο  στο δρόμο Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών. Ο ειδικός φρουρός της ΕΛ.ΑΣ. απολογήθηκε σήμερα στον ανακριτή, ωστόσο οι δικαστικές αρχές έκριναν ότι πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με τον όρο να εμφανίζεται κάθε μήνα στο αστυνομικό τμήμα και να μην βγει από τη χώρα. 

Η ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής. Ο 33χρονος ειδικός φρουρός, έχοντας καλυμμένο το πρόσωπο, απείλησε με πιστόλι το προσωπικό πρατηρίου. Απέσπασε το πόσο των 500 ευρώ και έτρεξε μέχρι το σημείο όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο της μητέρας του, με το οποίο προσπάθησε να διαφύγει. 

Δύο από τα άτομα που βρίσκονταν στο πρατήριο ακολούθησαν το δράστη με αυτοκίνητο, χωρίς αρχικά αυτός να τους αντιληφθεί, και ενημέρωσαν την αστυνομία. Περιπολικό από το τοπικό ΑΤ καταδίωξε το αυτοκίνητο του δράστη, το οποίο τελικά προσέκρουσε σε στύλο της ΔΕΗ. 

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν υπηρεσιακό πιστόλι της με γεμιστήρα, επτά φυσίγγια των 9mm και δυο γεμιστήρες, παντελόνι και δύο καπέλα τύπου τζόκεϊ με την επιγραφή «Ελληνική Αστυνομία», καθώς και απόδειξη λιανικής πώλησης βενζίνης, που είχε εκδοθεί από το συγκεκριμένο πρατήριο υγρών καυσίμων.
 

Κλείσιμο
Πηγή: seleo.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης