Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε συγχωριανό του για τα κτήματα

Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε συγχωριανό του για τα κτήματα

Το θύμα κινδυνεύει να χάσει το πόδι του - Τα σκάγια εξοστρακίστηκαν, υποστηρίζει ο 51χρονος που συνελήφθη από τις αρχές

Αιτωλοακαρνανία: Πυροβόλησε συγχωριανό του για τα κτήματα
Οι προσωπικές και κτηματικές διαφορές που είχαν, φαίνεται πως ήταν η αιτία για το αιματηρό επεισόδιο μεταξύ δυο συγχωριανών στην περιοχή Κανδήλα του δήμου Ξηρομέρου Αιτωλοακαρνανίας. Μάλιστα, ο ένας από τους δυο κινδύνευσε να χάσει το πόδι του από τα σκάγια του άλλου!

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη ο τραυματισμός διερευνώνται ακόμη. Πάντως, ο  30χρονος κάτοικος της περιοχής μεταφέρθηκε με τραύματα στον αστράγαλο στο νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Ο ίδιος αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, που αναζητήθηκε αλλά είχε εξαφανιστεί.

Ο 51χρονος, που και αυτός είναι κάτοικος της Κανδήλας, συνελήφθη μετά από έρευνες των αστυνομικών του τμήματος Βόνιτσας και ισχυρίστηκε ότι είχε φραστικό επεισόδιο με το θύμα και πυροβόλησε στο έδαφος για εκφοβισμό, αλλά τα σκάγια εξοστρακίστηκαν και το τραυμάτισαν στο πόδι. Το κυνηγετικό όπλο με το οποίο πυροβόλησε κατασχέθηκε, ενώ διαπιστώθηκε ότι δεν είχε άδεια κατοχής.

Κλείσιμο
Ο δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λευκάδας με κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράνομη οπλοκατοχή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης