Ηλικιωμένος κυκλοφορούσε με όπλο στο Αγρίνιο

Ηλικιωμένος κυκλοφορούσε με όπλο στο Αγρίνιο

Το περίστροφο βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ο 72χρονος άνδρας από την περιοχή των Φυτειών ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του επειδή φοβόταν μήπως έπεφτε θύμα ληστείας

Ηλικιωμένος κυκλοφορούσε με όπλο στο Αγρίνιο
Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι αστυνομικοί που έκαναν δειγματοληπτικό έλεγχο στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας ηλικιωμένος σε περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας, όταν διαπίστωσε ότι στο εσωτερικό του ο οδηγός είχε κρύψει ένα όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής!

Το περίστροφο βρέθηκε κρυμμένο κάτω από το κάθισμα του οδηγού και ο 72χρονος άνδρας από την περιοχή των Φυτειών ισχυρίστηκε ότι το είχε μαζί του επειδή φοβόταν μήπως έπεφτε θύμα ληστείας! Ωστόσο, οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, που του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

*** Για τον ίδιο λόγο συνελήφθη στην Κομοτηνή ένας 32χρονος, όταν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας έκαναν έρευνα στο Ι.Χ. φορτηγό που οδηγούσε και διαπίστωσαν ότι είχε κρυμμένα σε διάφορα σημεία, όχι ένα ή δυο αλλά... εννέα μαχαίρια μήκους από 0,20 ως 0,57 εκατοστών! Στο σπίτι του οι αστυνομικοί βρήκαν και 37 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κομοτηνής για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης