Πάνω από 30.000 λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πάτρα

Πάνω από 30.000 λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πάτρα

Εννέα συλλήψεις μέχρι στιγμής - Κατασχέθηκαν επιπλέον έξι οχήματα και πάνω από 30.000 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση του παράνομου εμπορεύματος

Πάνω από 30.000 λαθραία τσιγάρα κατασχέθηκαν στην Πάτρα
Οι πρώτες εννέα συλλήψεις ατόμων που φέρονται να εμπλέκονται σε μεγάλη υπόθεση λαθρεμπορίας τσιγάρων, ήταν μόνο η αρχή σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών οι οποίοι εξάρθρωσαν μεγάλο κύκλωμα που δρούσε στην Δυτική Ελλάδα.

Μέχρι στιγμής, οι αστυνομικοί έχουν διεξάγει έρευνες σε σπίτια και αποθήκες και έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 30.000 πακέτα λαθραίων τσιγάρων και έξι οχήματα, τα οποία χρησιμοποιούνταν για τη μεταφορά των παράνομων φορτίων. Η επιχείρηση, που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Δευτέρας, βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη και αναμένονται και άλλες συλλήψεις.

Χαρακτηριστικό για το μέγεθος της υπόθεσης είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν κατασχεθεί περισσότερα από 30.000 ευρώ που προέρχονταν από τη διακίνηση των λαθραίων τσιγάρων! Επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται το πρωί της Τρίτης, από την ηγεσία της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης