Ηγουμενίτσα: Άλλα 160 κιλά χασίς στα χέρια της Αστυνομίας

Ηγουμενίτσα: Άλλα 160 κιλά χασίς στα χέρια της Αστυνομίας

Ο 25χρονος Αλβανός αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχε στηθεί και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο βάζοντάς το στα πόδια - Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ

Ηγουμενίτσα: Άλλα 160 κιλά χασίς στα χέρια της Αστυνομίας
Στο κενό έπεσε άλλη μια απόπειρα εισαγωγής μεγάλου φορτίου χασίς από την Αλβανία στη χώρα, χάρη στην ετοιμότητα των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών Ηγουμενίτσας και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο με το οποίο μεταφερόταν και συνέλαβαν τον αλλοδαπό οδηγό μετά από καταδίωξη. 

Ο 25χρονος Αλβανός αντιλήφθηκε το μπλόκο που είχε στηθεί στην πόλη της Ηγουμενίτσας και εγκατέλειψε το αυτοκίνητο βάζοντάς το στα πόδια. Όμως, δεν κατάφερε να ξεφύγει από τις μοτοσικλέτες των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ. που τον εγκλώβισαν σε μικρή απόσταση και συνελήφθη. Στο πορτ μπαγκάζ και τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου βρέθηκαν 155 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 159 κιλών και 446 γραμμαρίων.

Ο 25χρονος ομολόγησε ότι θα μετέφερε το χασίς στην Αθήνα έναντι χρηματικής αμοιβής. Σε βάρος του νεαρού μεταφορέα σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή, μεταφορά και εισαγωγή ναρκωτικών στην Ελλάδα και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του τελικού παραλήπτη του φορτίου βρίσκονται σε εξέλιξη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης