Οδύσσεια για τους επιβάτες του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Οδύσσεια για τους επιβάτες του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»

Το πλοίο ξεκίνησε την Παρασκευή από Πειραιά, προσάραξε στη Σαντορίνη, απέπλευσε για να συνεχίσει το δρομολόγιό του προς Κάσο-Κάρπαθο-Ρόδο, όμως λόγω καιρού δεν έδεσε σε κανένα λιμάνι και επιστρέφει στον Πειραιά!

Οδύσσεια για τους επιβάτες του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ»
Η λέξη «ατυχία» δεν φτάνει για να περιγράψει τα όσα έζησαν εν πλω οι επιβάτες του πλοίου «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» που είχαν προορισμό τα Δωδεκάνησα. Επιβιβάστηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στον Πειραιά, το πλοίο απέπλευσε στις 6 το απόγευμα και από τότε, άρχισαν οι περιπέτειες... 

Μερικές ώρες αργότερα, το πλοίο προσάραξε στο Ασπρονήσι της Σαντορίνης λίγο μετά τις 4 το πρωί του Σαββάτου. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί αλλά ούτε και ζημιές στο καράβι και έτσι, όσοι από τους επιβάτες το επιθυμούσαν, παρέμειναν σε αυτό, ώσπου πήρε το οκ από τους νηογνώμονες και αναχώρησε για τα υπόλοιπα νησιά, νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας. 

Στη συνέχεια όμως, ξεκίνησε μια νέα περιπέτεια, καθώς λόγω καιρού, το πλοίο δεν μπόρεσε τελικά να δέσει ούτε στο λιμάνι της Κάσου, αλλά ούτε και στο Διαφάνι της Καρπάθου, όπου αναμενόταν την Κυριακή.

Όπως ενημερώνει το Λιμενικό, το πλοίο θα συνέχιζε το ταξίδι του προς τη Χάλκη και στη συνέχεια τη Ρόδο, που ήταν και ο τελικός προορισμός. Φαίνεται όμως ότι ούτε το σχέδιο αυτό μπόρεσε να πραγματοποιηθεί: Αντίθετα, το λιμεναρχείο της Χάλκης δηλώνει πως το πλοίο δεν επρόκειτο να δέσει στο νησί, αλλά βρίσκεται τώρα εν πλω προς Πειραιά, χωρίς να προσεγγίσει ούτε τη Ρόδο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης