Θήβα: Χασισοκαλλιεργητής έκλεβε καλώδια και διακινούσε καπνό!

Θήβα: Χασισοκαλλιεργητής έκλεβε καλώδια και διακινούσε καπνό!

Όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 75 γραμμαρίων

Θήβα: Χασισοκαλλιεργητής έκλεβε καλώδια και διακινούσε καπνό!
«Βουτηγμένος» στην παρανομία ήταν ένας νεαρός που εντόπισαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Θηβών Ύπατο Βοιωτίας, ακολουθώντας πληροφορίες που είχαν. Καλλιέργεια και διακίνηση ναρκωτικών, κλοπές καλωδίων χαλκού και πώληση λαθραίου καπνού ήταν η δραστηριότητά του!

Όταν έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ο 19χρονος Έλληνας, είχε στην κατοχή του μια συσκευασία με λαθραίο καπνό βάρους 75 γραμμαρίων. Στο πρόχειρο κατάλυμα που χρησιμοποιεί ως σπίτι, όμως, βρέθηκε άλλη μια ποσότητα βάρους 290 γραμμαρίων. Και δεν ήταν μόνο αυτό, καθώς διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούσε έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,15 ως 0,30 εκατοστών μέσα σε δύο πλαστικές γλάστρες στην αυλή, ενώ είχε και 16 σπόρους κάνναβης έτοιμους για φύτεμα.

Στο κατάλυμα βρέθηκαν ακόμη καλώδια αλουμινίου ηλεκτροδότησης βάρους περίπου 100 κιλών, που διαπιστώθηκε ότι ο 19χρονος τα είχε ξηλώσει τις τελευταίες δυο εβδομάδες από έναν ανενεργό υποσταθμό της Δ.Ε.Η. Θηβών στην περιοχή του Υπάτου και αποδόθηκαν σε εκπρόσωπο της Επιχείρησης. Ο νεαρός δράστης συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών κατηγορούμενος καλλιέργεια ναρκωτικών, διακεκριμένες κλοπές και φθορές και για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης