ΝΕΡΙΤ: Η αντίστροφη μέτρηση, το νέο σήμα και ο χαμός στα social media

ΝΕΡΙΤ: Η αντίστροφη μέτρηση, το νέο σήμα και ο χαμός στα social media

Από την αντίστροφη μέτρηση μέχρι το «κλεμμένο» λογότυπο και την αισθητική του η Δημόσια Τηλεόραση βρέθηκε στο επίκεντρο του twitter

ΝΕΡΙΤ: Η αντίστροφη μέτρηση, το νέο σήμα και ο χαμός στα social media
Με αντίστροφη μέτρηση στα πρότυπα της... Πρωτοχρονιάς έγινε η μετάβαση από τη ΔΤ στη ΝΕΡΙΤ την Κυριακή στις 6 το απόγευμα. Από το πρωί της Κυριακής όποιος συντονιζόταν στο κανάλι της Δημόσιας Τηλεόρασης έβλεπε ένα ρολόι να μετρά αντίστροφα για τη νέα εποχή.



Κλείσιμο
Ποδαρικό έκανε η Αντριάνα Παρασκευοπούλου με δελτίο ειδήσεων. Από σήμερα κάνουν πρεμιέρα και τα ραδιόφωνα της ΝΕΡΙΤ ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται η εκπομπή και δεύτερου τηλεοπτικού καναλιού.



Η ΝΕΡΙΤ θα έχει ανανεωμένα σήματα και γραφικά ενώ σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στη Διαύγεια το κόστος του σκηνικού για το δελτίο ειδήσεων ανέρχεται σε 26.000 ευρώ.

Μιλώντας για τη ΝΕΡΙΤ ο Παντελής Καψής σημείωσε τρια οφέλη από τη δημουργία της: πρώτον ότι βάσει του νέου νόμου «ο αρμόδιος υπουργός δεν μπορεί να  κάνει τίποτα παρά μόνο στο τέλος του χρόνου να εγκρίνει τον τελικό προϋπολογισμό», δεύτερον ότι «οι προσλήψεις στη ΝΕΡΙΤ έγιναν για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής δημόσιας τηλεόρασης με απόλυτα αντικειμενικό τρόπο, με μόρια, με ειδικούς αξιολογητές και με συνεντεύξεις» και τρίτον ότι «μειώθηκε το κόστος καθώς είχαμε έναν προϋπολογισμό 240 εκατ. ευρώ και σήμερα είναι κοντά στα  100 εκατ. ευρώ».









Τη... γέννηση της ΝΕΡΙΤ ακολούθησε καταιγισμός αρνητικών σχολίων για το νέο σήμα και την αισθητική, αλλά και για το «θάψιμο» της ΕΡΤ. Δείτε μερικά από τα καλύτερα.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης