Η 14χρονη «έκαψε» τον επιχειρηματία - Βίντεο με όργια από το... ειδικό δωμάτιο!

Η 14χρονη «έκαψε» τον επιχειρηματία - Βίντεο με όργια από το... ειδικό δωμάτιο!

Στο διαμέρισμα του συλληφθέντα επιχειρηματία βρέθηκαν εκατοντάδες βιντεοκασέτες και ψηφιακοί δίσκοι στους οποίους φαίνεται να έχουν καταγραφεί εικόνες από τις επαφές που είχε με ανήλικες

Η 14χρονη «έκαψε» τον επιχειρηματία - Βίντεο με όργια από το... ειδικό δωμάτιο!
Η 14χρονη που έδωσε κατάθεση την Κυριακή στην αστυνομία για τα όργια στα οποία συμμετείχε ο 59χρονος επιχειρηματίας Άκης Λευκαρίτης, μαζί με μια 15χρονη και έναν 35χρονο, επιβεβαίωσε όλα τα στοιχεία που είχε δώσει στην αστυνομία η άλλη ανήλικη.

Η 14χρονη που εντοπίστηκε στη Λευκωσία μετέβη μαζί με τους γονείς της στη Λάρνακα και αποκάλυψε ότι τον τελευταίο χρόνο έκανε χρήση κοκαΐνης και εκπορνευόταν για να εξασφαλίσει τη δόση της.

Μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ερχόταν σε επαφή με τους δύο άντρες. Στο διαμέρισμα του 59χρονου επιχειρηματία βρέθηκαν εκατοντάδες βιντεοκασέτες και ψηφιακοί δίσκοι στους οποίους φαίνεται να έχουν καταγραφεί εικόνες από τις επαφές που είχε με ανήλικες.

Όπως έγραψε και χθες το protothema.gr ο Άκης Λευκαρίτης είχε απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοια υπόθεση με ανήλικη αλλά δεν υπήρξε συνέχεια αφού το θέμα διευθετήθηκε εξωδικαστικώς.
Κλείσιμο

Εν τω μεταξύ σοκάρουν τα στοιχεία που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και αφορούν στην 15χρονη που κατήγγειλε την απίστευτη αυτή υπόθεση. Η ανήλικη είναι γνωστή στις κρατικές αρχές καθώς κάνει χρήση ναρκωτικών από 10 ετών και παρουσιάζει παραβατική συμπεριφορά. Παρά το ότι η μητέρα της ανέφερε την αδυναμία της να την ελέγξει λόγω του ότι ο πατέρας δεν έχει σχέση με την οικογένεια, οι κρατικές αρχές δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Μάλιστα όπως ανέφερε σε εκπομπή του Mega Κύπρου, η μητέρα της 15χρονης χρήζει και η ίδια προστασίας και δεν είναι σε θέση να ασκήσει το γονικό της ρόλο.

Η 15χρονη λάμβανε κάποια βοήθεια από τις αρχές κοινωνικής ευημερίας αλλά δεν υπήρχαν υποδομές για να μπει σε πρόγραμμα απεξάρτησης σε κλειστή μονάδα που δε θα της επέτρεπε επαφές με εξωγενείς παράγοντες που την επηρέαζαν.

Τη ίδια ώρα, ο Άκης Λευκαρίτης και ο φίλος του Νίκος Νικολάου έχουν προφυλακιστεί από την Πέμπτη για την υπόθεση.

Ο κ. Λευκαρίτης κατηγορείται για συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί εμπορίας προσώπων και διαφθορά γυναίκας και ο Ν. Νικολάου κατηγορείται για εμπορία παιδιών, απαγωγή, βιασμό, πρόκληση πραγματικής βλάβης, εκμετάλλευση πόρνων, άγρα πελατών για ανήθικους σκοπούς και κλοπή.
Ψυχολόγοι παρακολουθούν τις ανήλικες

Πάντως, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, χαρακτήρισε την υπόθεση «σοβαρή και δύσκολη».

«Από τις μέχρι τώρα έρευνες και την πληροφόρηση που υπάρχει είναι ότι με τη λήξη του πρώτου διατάγματος προσωποκράτησης, θα παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου οι δύο συλληφθέντες που τελούν υπό κράτηση για να ζητηθεί η εκ νέου κράτηση τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι εξετάσεις», είπε και πρόσθεσε ότι θα εξασφαλιστούν όλες εκείνες οι μαρτυρίες που συνδέουν τα γεγονότα και τις καταγγελίες που έχουν γίνει.
  
Ερωτηθείς κατά πόσον στην διερεύνηση της υπόθεσης συμμετέχουν και ψυχολόγοι για στήριξη των ανηλίκων κοριτσιών, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι «έχοντας υπόψη τις ηλικίες των παραπονούμενων, είμαστε σε συνεχή επικοινωνία και συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους».

Πέρα από τις καταθέσεις που λαμβάνονται από αστυνομικούς που έχουν εκπαιδευτεί για τον σκοπό αυτό, στήριξη σε ψυχολογικό επίπεδο των δύο ανήλικων υπάρχει και από τις αρμόδιες κοινωνικές υπηρεσίες του κράτους, σημείωσε ο κ. Αγγελίδης.






Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης