Κύπρος: Οπαδός της «Ομόνοιας» χαίρεται με τον θάνατο του 16χρονου Γιώργου Γκουγκούρη...

Κύπρος: Οπαδός της «Ομόνοιας» χαίρεται με τον θάνατο του 16χρονου Γιώργου Γκουγκούρη...

...επειδή ο άτυχος νεαρός που σκοτώθηκε σε τροχαίο ήταν οπαδός του ΑΠΟΕΛ - «Να πάτε στ' ανάθεμα όλοι σκα....δες. Θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ», έγραψε ο σκληροπυρηνικός οπαδός της «Ομόνοιας» για το νεκρό παλικάρι

Κύπρος: Οπαδός της «Ομόνοιας» χαίρεται με τον θάνατο του 16χρονου Γιώργου Γκουγκούρη...
Θύελλα αντιδράσεων έχει προκαλέσει στη Κύπρο, σχόλιο σκληροπυρηνικού οπαδού της «Ομόνοιας» Λευκωσίας για το θάνατο του 16χρονου Γιώργου Γκουγκούρη.

Έβαλε στο Facebook φωτογραφία από το αυτοκίνητο με το οποίο σκοτώθηκε ο 16χρονος που ήταν οπαδός του ΑΠΟΕΛ και έγραψε: «Να πάτε στ' ανάθεμα όλοι σκα....δες. Θέλω να πεθάνει όποιος είναι ΑΠΟΕΛ».

Δίπλα στο σχόλιό του αναγράφεται ο αριθμός 9, που είναι η θύρα των σκληροπυρηνικών οπαδών της «Ομόνοιας».

Κλείσιμο
Οι οπαδοί της Ομόνοιας και του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε συνεχή αντιπαράθεση από το 1948, για πολιτικούς κυρίως λόγους, που έχουν τις ρίζες τους στον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα. Το ΑΠΟΕΛ εκφράζει τους δεξιούς οπαδούς και η Ομόνοια τους αριστερούς.
Αποδοκιμάζουν οι οπαδοί της Ομόνοιας το μήνυμα μίσους

H «Θύρα 9» των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ομόνοιας σε ανακοίνωση της διαχωρίζει τη θέση της από το σχόλιο που έκανε ένα από τους υποστηρικτές της ομάδας για τον θάνατο του 16χρονου Γ. Γκουγκούρη που ήταν οπαδός του ΑΠΟΕΛ. Η ανακοίνωση της "Θύρας 9" μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Παρατηρήσαμε ότι τις τελευταίες μέρες γίνεται ένας πανικός στα κοινωνικά δίκτυα με το σχόλιο ενός ατόμου. Η ΘΥΡΑ 9 θέλει να ξεκαθαρίσει σε όλους πως δεν συμμερίζεται τέτοιου είδους αρρωστημένες απόψεις. Επίσης πρέπει να καταλάβετε πως δεν σημαίνει ότι όποιος κάνει χρήση της λέξης ΘΥΡΑ 9 εκφέρει και την επίσημη της θέση».

Αν θες να λέγεσαι οπαδός πρέπει πρώτα να ‘σαι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!"
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης