Ρήμαξαν σπίτια ξενοδοχεία και αποθήκες στην Πιερία

Ρήμαξαν σπίτια ξενοδοχεία και αποθήκες στην Πιερία

Δύο διαρρήκτες επί ένα δεκαπενθήμερο λεηλατούσαν σπίτια, αποθήκες και ξενοδοχεία.στην Κατερίνη, τρεις στην Λεπτοκαρυά και από μια στη Σκοτίνα και την Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας

Ρήμαξαν σπίτια ξενοδοχεία και αποθήκες στην Πιερία
Μέσα σε λίγη ώρα είχαν διαπράξει τέσσερις διαρρήξεις οι δυο νεαροί Έλληνες που εντοπίστηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής με το αυτοκίνητό τους γεμάτο κλοπιμαία σε περιοχή της Πιερίας. Όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν οι μόνες καθώς επί ένα δεκαπενθήμερο λεηλατούσαν σπίτια, αποθήκες και ξενοδοχεία.

Συνολικά, από τις 12 ως τις 27 Απριλίου, οι δυο δράστες ηλικίας 24 και 26 χρόνων είχαν «χτυπήσει» δέκα φορές, πέντε από τις οποίες στην Κατερίνη, τρεις στην Λεπτοκαρυά και από μια στη Σκοτίνα και την Πλάκα Λιτοχώρου Πιερίας. Στόχοι τους ήταν έξι σπίτια, δυο αποθήκες, ένα εγκαταλειμμένο ξενοδοχείο και ένα τροχόσπιτο, από τα οποία είχαν κλέψει μετρητά, χρυσαφικά, εργαλεία, καλώδια, ηλεκτρολογικό υλικό, ηλεκτρονικές συσκευές και υδραυλικά είδη μεγάλης αξίας.

Στο αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί κακοποιοί βρέθηκαν πλήθος μικροεργαλεία, καλώδια και άλλα αντικείμενα, την κατοχή των οποίων δεν μπορούσαν να δικαιολογήσουν, ενώ στα σπίτια τους κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία μέρος των οποίων αποδόθηκε στους δικαιούχους ενώ οι υπόλοιποι αναζητούνται. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για διακεκριμένες κλοπές, αλλά η έρευνα συνεχίζεται για τη διαλεύκανση και άλλων διαρρήξεων που τυχόν έχουν διαπράξει.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης