Ηλεία: 36χρονος μετέφερε χασισόδεντρα με μοτοποδήλατο!

Ηλεία: 36χρονος μετέφερε χασισόδεντρα με μοτοποδήλατο!

Κατασχέθηκαν τρία δενδρύλλια κάνναβης και τέσσερα πλαστικά δοχεία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη

Ηλεία: 36χρονος μετέφερε χασισόδεντρα με μοτοποδήλατο!
Στη μέση έμειναν τα σχέδια ενός 36χρονου χασισοκαλλιεργητή για τη δημιουργία… πολυεπίπεδης φυτείας μέσα σε ένα δάσος της Ηλείας! Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου που τον είχαν στοχοποιήσει, του έκλεισαν το δρόμο ενώ μετέφερε τα χασισόδεντρα με το… μοτοποδήλατό για να τα μεταφυτεύσει!

Οι αστυνομικοί έστησαν μπλόκο στον 36χρονο και τον σταμάτησαν στην αγροτική και δασική θέση «Μάρμαρα» στο Πελόπιο, όπου κατέσχεσαν τα τρία δενδρύλλια κάνναβης που είχε μαζί του μέσα σε γλαστράκια φυτωρίου με σκοπό να τα φυτέψει. Οι έρευνες στο χώρο οδήγησαν στην ανακάλυψη τριών ειδικά διαμορφωμένων χώρων σε απόσταση λίγων μέτρων ο ένας από τον άλλο, όπου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν άλλα τρία δενδρύλλια και τέσσερα πλαστικά δοχεία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 64,8 γραμμαρίων.

Στο σπίτι του καλλιεργητή στο Πελόπιο, βρέθηκαν ακόμα μια συσκευασία με μικροποσότητα κάνναβης, 55 κροτίδες και μια μεταλλική σιδερογροθιά κι έτσι παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ειδών πυροτεχνίας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης