Στη φυλακή πατέρας και γιος για δεκάδες ζωοκλοπές

Στη φυλακή πατέρας και γιος για δεκάδες ζωοκλοπές

Είχαν κλέψει περισσότερα από 1.000 πρόβατα και κατσίκια από τα κοπάδια των κτηνοτρόφων της περιοχής του Κοπανακίου και πεδινών χωριών του Δήμου Καλαμάτας

Στη φυλακή πατέρας και γιος για δεκάδες ζωοκλοπές
Με την προφυλάκιση άλλων δυο ατόμων έπεσε η αυλαία της μεγάλης υπόθεσης ζωοκλοπών από στάβλους της Μεσσηνίας με πρωταγωνιστές τα μέλη δυο οικογενειών που δρούσαν μαζί. Συνολικά, μετά από έρευνες της Ασφαλείας Καλαμάτας εξιχνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο 17 περιπτώσεις κλοπής ζώων.

Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, προφυλακίσθηκαν μετά τις απολογίες τους ένας 53χρονος πατέρας και ο 22χρονος γιος του από τον Άρι Μεσσηνίας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι εμπλέκονται στην εγκληματική ομάδα που είχε κλέψει περισσότερα από 1.000 πρόβατα και κατσίκια από τα κοπάδια των κτηνοτρόφων της περιοχής του Κοπανακίου και πεδινών χωριών του Δήμου Καλαμάτας.

Οι άνδρες της Ασφαλείας είχαν συλλάβει πρώτα έναν 55χρονο πατέρα με τον 30χρονο γιο του και στη συνέχεια τον δεύτερο γιο του ηλικίας 27 χρόνων μαζί με έναν Πακιστανό που φύλαγε τα κοπάδια τους. Και αυτοί έχουν προφυλακιστεί, ενώ κατηγορούνται και για κλοπές εργαλείων και γεωργικών μηχανημάτων που είχαν γίνει το τελευταίο εξάμηνο από επτά αποθήκες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης