Βόμβα σε κατσαρόλα στις φυλακές Μαλανδρίνου;

Βόμβα σε κατσαρόλα στις φυλακές Μαλανδρίνου;

Συναγερμός στις Αρχές - Άνδρες του ΤΕΕΜ σπεύδουν στο σωφρονιστικό κατάστημα

Βόμβα σε κατσαρόλα στις φυλακές Μαλανδρίνου;
Τέσσερις ημέρες μετά την αποστολή του τρομοδέματος με το βιβλίο- βόμβα στο αστυνομικό τμήμα Ιτέας, ήρθε η σειρά του σωφρονιστικού καταστήματος Μαλανδρίνου να βιώσει στιγμές αναστάτωσης, εξαιτίας μιας ύποπτης… κατσαρόλας!

Στη φυλακή έχουν καταφθάσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και έχουν κληθεί άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ), μετά την ενημέρωση από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους ότι η κατσαρόλα που εστάλη το πρωί στο κατάστημα υπήρχε φόβος να είναι παγιδευμένη με εκρηκτικό μηχανισμό.

Πάντως, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, πρόκειται για κατσαρόλα με διπλό πάτο μέσα στην οποία υπήρχαν κρυμμένα κινητά τηλέφωνα και hands free.

Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, καθώς οι βόμβες μέσα σε κατσαρόλες αποτελούν προσφιλή μέθοδο της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς», που ανέλαβε και την ευθύνη για το τρομοδέμα της Ιτέας. 

Ένας τέτοιος μηχανισμός είχε εκραγεί στο σπίτι και το πολιτικό γραφείο της υποψήφιας βουλευτού του ΠΑΣΟΚ Λούκας Κατσέλη στις 23 Σεπτεμβρίου 2009, ενώ λίγες ημέρες αργότερα -στις 2 Οκτωβρίου- παρόμοια βόμβα μικρής ισχύος τοποθετημένη μέσα σε μικρή κατσαρόλα με διαφανές καπάκι εξερράγη κοντά στο Πεδίον του Άρεως, την ώρα που γινόταν η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Ν.Δ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης