Βροχερός ο καιρός παρά τις υψηλές θερμοκρασίες

Βροχερός ο καιρός παρά τις υψηλές θερμοκρασίες

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται σε Μακεδονία, Θεσσαλία, Δυτική Στερέα και Κεντρική Πελοπόννησος 

Βροχερός ο καιρός παρά τις υψηλές θερμοκρασίες
Αραιές νεφώσεις σε ολόκληρη τη χώρα οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν από το απόγευμα βροχές και τοπικές καταιγίδες στη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Δυτική Στερεά και την Κεντρική Πελοπόννησο, περιμένουμε το Σάββατο 3 Μαΐου 2014.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 23 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 26 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 11 έως 23 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στα βόρεια παράλια του νησιού να φτάνει τους 27 με 28 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά από το μεσημέρι και μετά ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς στρεφόμενοι το απόγευμα σε νοτιοανατολικούς έως μέτριους.

Κλείσιμο
Αραιές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά θα πυκνώσουν και το βράδυ ενδέχεται να βρέξει τοπικά, περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 21 με 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν ασθενείς και πρόσκαιρα το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές από το απόγευμα και μετά, περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης