«Δε δώσαμε χαρτιά στο δήμο, γιατί δεν μας ζητήθηκαν»

«Δε δώσαμε χαρτιά στο δήμο, γιατί δεν μας ζητήθηκαν»

Είπε ότι έφταιγε ο καιρός για το δυστύχημα και ότι το παιχνίδι ήταν καινούριο – «Περιμέναμε την ελεγκτική εταιρεία να το τσεκάρει»

«Δε δώσαμε χαρτιά στο δήμο, γιατί δεν μας ζητήθηκαν»
Λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η απολογία του πρώτου κατηγορουμένου ιδιοκτήτη του λούνα παρκ. Ο ελληνικής καταγωγής κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, προσκόμισε στην ανακρίτρια δικαιολογητικά για τη λειτουργία του λούνα παρκ τα οποίο όπως είπε δεν τα είχε προσκομίσει στο δήμο, γιατί δεν του ζητήθηκαν.

Σε ο,τι αφορά στο παιχνίδι που έπαιζε ο 13χρονος, ο κατηγορούμενος ανέφερε πως ήταν καινούργιο και ότι ήδη είχαν καλέσει την ελεγκτική εταιρεία για να διενεργήσει έλεγχο στο συγκεκριμένο παιχνίδι, καθώς και στα υπόλοιπα που διέθετε το λούνα παρκ. «Ό,τι συνέβη ήταν αποτέλεσμα ενός έντονου καιρικού φαινομένου» ανέφερε ο κατηγορούμενος.

Αυτή την ώρα, ενώπιον της ανακρίτριας απολογείται ο Ιταλός διαχειριστής των παιχνιδιών του λούνα παρκ, ενώ θα ακολουθήσουν οι απολογίες των δύο υπαλλήλων, υπηκόων Μπαγκλαντές, που επίσης είναι κατηγορούμενοι στην υπόθεση.

Οι κατηγορούμενοι έχουν καταθέσει προσφυγή για την μετατροπή του κατηγορητηρίου τους από πλημμέλημα σε κακούργημα. Επί της προσφυγής θα αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών με απόφασή του. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης