18χρονη με... «μακριά» χέρια δρούσε σε παιδότοπο

18χρονη με... «μακριά» χέρια δρούσε σε παιδότοπο

Το μυαλό της στο παιδί της που έπαιζε είχε μια 35χρονη μητέρα κι έτσι δεν κατάλαβε πότε και πώς έκανε «φτερά» το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο είχε ακουμπήσει δίπλα της σε ένα από τα τραπέζια ενός παιδότοπου στην Βέροια όπου καθόταν. Μόλις το αντιλήφθηκε, μια άλλα γυναίκα θυμήθηκε τη νεαρή που έκανε βόλτες γύρω από τα τραπέζια.

18χρονη με... «μακριά» χέρια δρούσε σε παιδότοπο
Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας στους οποίους κατήγγειλε την κλοπή η 35χρονη, ξεκίνησαν  αναζητήσεις έχοντας την περιγραφή της ύποπτης νεαρής που εντοπίστηκε τελικά τρεις ημέρες αργότερα! Ήταν μια 18χρονη Ελληνίδα στην κατοχή της οποίας βρέθηκε το κλεμμένο κινητό και αποδόθηκε στην κάτοχό του. Η νεαρή «μακρυχέρα» δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βέροιας.

*** Τα έχασε και δεν πρόλαβε να αντιδράσει μια 78χρονη γυναίκα όταν, την ώρα που βάδιζε στο κέντρο της Άρτας, ένιωσε την τσάντα της να φεύγει από τον ώμο της! Το μόνο που πρόλαβε να δει, ήταν ένας νεαρός που απομακρυνόταν τρέχοντας. Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που ενημερώθηκαν για την κλοπή ξεκίνησαν έρευνες στην περιοχή και εντόπισαν έναν 20χρονο, ο οποίος αναγνωρίστηκε από την ηλικιωμένη και συνελήφθη. Η κλεμμένη τσάντα με το μικρό χρηματικό ποσό και τα προσωπικά έγγραφα της 78χρονης βρέθηκε και της επιστράφηκε, ενώ ο νεαρός τσαντάκιας οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης