«Μαϊμού» τουριστικός πράκτορας έτρωγε κι έπινε δωρεάν

«Μαϊμού» τουριστικός πράκτορας έτρωγε κι έπινε δωρεάν

Περιφερόταν στα τουριστικά θέρετρα όλης της χώρας παριστάνοντας τον τουριστικό πράκτορα και, με την υπόσχεση ότι θα έκλεινε συμφωνίες για την άφιξη γκρουπ τουριστών, έτρωγε και έπινε χωρίς να πληρώνει δεκάρα ένας 55χρονος σεσημασμένος απατεώνας!

«Μαϊμού» τουριστικός πράκτορας έτρωγε κι έπινε δωρεάν
Μέσα σε μια εβδομάδα, από τις 6 ως τις 13 Μαρτίου, είχε εξαπατήσει πέντε επαγγελματίες τουριστικών επιχειρήσεων στις περιοχές Νέα Φώκαια και Ψακούδια Χαλκιδικής οι οποίοι τον φιλοξενούσαν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια και δεν τον άφηναν να πληρώσει τα «λουκούλλεια» γεύματά του, προσδοκώντας στην πελατεία που πίστευαν ότι θα τους έφερνε! Το μοιραίο λάθος του... καλοπερασάκια απατεώνα ήταν ότι φεύγοντας από την εγκατάσταση ενός 44χρονου επιχειρηματία, πήρε μαζί του και τον αξίας 1.100 ευρώ  φορητό υπολογιστή που είχε «δανειστεί» δήθεν για τις επαφές του!

 Ο δράστης εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας Πολυγύρου και στην κατοχή του βρέθηκαν ο υπολογιστής και έξι κάρτες- κλειδιά ενοικιαζόμενων δωματίων. Μάλιστα, διαπιστώθηκε πως είχε παραβιάσει τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί για άλλη υπόθεση απάτης και σε βάρος του εκκρεμούσε διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών! Σε βάρος του 55χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υπεξαίρεση που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης