Ήρθαν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία ποτά

Ήρθαν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία ποτά

Μέσα σε λίγη ώρα, καταγράφηκαν δυο περιστατικά λαθραίας εισαγωγής αλκοολούχων ποτών από επιτήδειους που τα αγόρασαν φθηνά στη γειτονική Βουλγαρία για να τα πουλήσουν σε… ελληνικές τιμές σε νυχτερινά κέντρα της Κομοτηνής και του Έβρου.

Σύκα πλούσια σε…θειάφι
Ήρθαν από τη Βουλγαρία φορτωμένοι με λαθραία ποτά
Στην πρώτη περίπτωση, οι τρεις Έλληνες λαθρέμποροιηλικίας 43, 29 και 24 χρόνων στάθηκαν άτυχοι γιατί έπεσαν σε μπλόκο ελέγχων της Δίωξης Ναρκωτικώνστην Κομοτηνή. Σε έλεγχο που έκανανοι αστυνομικοί στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν, βρήκαν κρυμμένες 42 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών για τις οποίες δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί. Έτσι, τα μπουκάλια κατασχέθηκαν καιοι επιβάτες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκανστην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

Με τον ίδιο ακριβώς τρόποσυνελήφθηαπό αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Διδυμοτείχου ένας 28χρονος Βούλγαρος, που είχε φτάσει σε χωριό του Έβρου από την πατρίδα του έχοντας μέσαστο Ι.Χ. αυτοκίνητό του36 φιάλες αλκοολούχων ποτών χωρίς τις ενδεικτικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης. Ο αλλοδαπόςοδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας για τα περαιτέρω.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης