32 εγκλήματα με τη ματιά του ρεπόρτερ

32 εγκλήματα με τη ματιά του ρεπόρτερ

Τις «ματωμένες ιστορίες» που κάλυψε περιγράφει ο δημοσιογράφος Πάνος Σόμπολος στο νέο βιβλίο του με τίτλο  «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα». Το βιβλίο παρουσιάζεται την Τρίτη το μεσημέρι στο Μέγαρο Μουσικής

32 εγκλήματα με τη ματιά του ρεπόρτερ
«Ολες αυτές τις υποθέσεις τις έζησα και τις χειρίστηκα δημοσιογραφικά. Τις δούλεψα κάνοντας ρεπορτάζ μέρα και νύχτα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν διαδραματίστηκαν. Ηρθα σε επαφή και μίλησα με τους περισσότερους δράστες-πρωταγωνιστές των υποθέσεων. Αποτύπωσα την ψυχολογική τους κατάσταση και αντιμετώπισα τις αντιδράσεις τους»

Εζησε από κοντά πολλά από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των τελευταίων δεκαετιών. Συνάντησε πολλούς από τους πρωταγωνιστές των ματωμένων ιστοριών, συνομίλησε μαζί τους και ερεύνησε από τη σκοπιά του ρεπόρτερ μια σειρά σκοτεινών υποθέσεων, κάποιες από τις οποίες παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστες. Το απόσταγμα από τις εμπειρίες μιας ζωής στο ρεπορτάζ ο Πάνος Σόμπολος αποφάσισε να το αποτυπώσει στο χαρτί και συγκεκριμένα στο βιβλίο του «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα όπως τα έζησα», που θα βρίσκεται τις επόμενες ημέρες στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

«Ολες αυτές τις υποθέσεις τις έζησα και τις χειρίστηκα δημοσιογραφικά. Τις δούλεψα κάνοντας ρεπορτάζ μέρα και νύχτα σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν διαδραματίστηκαν. Ηρθα σε επαφή και μίλησα με τους περισσότερους δράστες-πρωταγωνιστές των υποθέσεων. Αποτύπωσα την ψυχολογική τους κατάσταση και αντιμετώπισα τις αντιδράσεις τους. Είδα όλα τα θύματα στην κατάσταση στην οποία είχαν καταλήξει και μίλησα με συγγενείς, φίλους και γείτονές τους, ενώ ήμουν σε συνεχή επαφή με τις προανακριτικές αρχές και ενημερωνόμουν για την όποια εξέλιξη», αναφέρει στον πρόλογό του ο Πάνος Σόμπολος, διευκρινίζοντας ότι «όλες οι υποθέσεις που περιγράφω είναι πέρα για πέρα αληθινές. Δεν περιέχουν φανταστικές σκηνές ή υποθετικές λεπτομέρειες».

Κλείσιμο
Το «ΘΕΜΑ» παρουσιάζει αποσπάσματα από το βιβλίο του, δίνοντας μια πρόγευση από όλα όσα περιγράφονται με λεπτομέρειες στις 478 σελίδες του. Συγκλονιστικά εγκλήματα παραμένουν μέχρι και σήμερα ανεξιχνίαστα όπως, για παράδειγμα, η δολοφονία του συγγραφέα Κώστα Ταχτσή, το κατασκοπευτικό θρίλερ στο Λαγονήσι με τη διπλή δολοφονία του Ρώσου αρχιμαφιόζου Αλεξάντερ Σολόνικ και της καλλονής φίλης του Σβετλάνα Κότοβα, το ξεκλήρισμα της οικογένειας Χρυσαφίδη και ο μυστήριος θάνατος μιας διάσημης πόρνης στην Αθήνα. Παράλληλα, στις συνολικά 32 υποθέσεις που συγκλόνισαν το Πανελλήνιο τις τελευταίες δεκαετίες περιγράφονται όλες οι εξελίξεις από την ημέρα που διαδραματίστηκαν μέχρι και σήμερα...

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΑΧΤΣΗ
Το ραντεβού του συγγραφέα

Η δολοφονία του Κώστα Ταχτσή παραμένει από τον Αύγουστο του 1988 ανεξιχνίαστη. Ο Πάνος Σόμπολος περιγράφει με λεπτομέρειες όσα έζησε και κατέγραψε ο ίδιος από το ρεπορτάζ στη μονοκατοικία του Κολωνού όπου βρέθηκε πνιγμένος ο συγγραφέας. «“Τον στραγγάλισαν με τα χέρια”, είχε αποφανθεί ο ιατροδικαστής. Μετά τον ιατροδικαστή μπήκα και εγώ στο σπίτι, χωρίς φυσικά το συνεργείο και τον φωτορεπόρτερ, και βρέθηκα μπροστά στο εξής θέαμα: ο 60χρονος συγγραφέας που έγινε γνωστός με το έργο του “Τρίτο στεφάνι”, ήταν ολόγυμνος πάνω στο κρεβάτι του, γυρισμένος στο δεξί πλευρό, ενώ στο κεφάλι του υπήρχαν ίχνη αίματος. Ολα τα φώτα στο σπίτι ήταν αναμμένα και τα δωμάτια αναστατωμένα: πράγματα πεταμένα εδώ και εκεί, ακόμα και στο μπάνιο. Τα πάντα ήταν άνω κάτω. Το ερ κοντίσιον βρισκόταν σε λειτουργία. Ολα αυτά καταδείκνυαν καραμπινάτη εγκληματική ενέργεια με κίνητρο τη ληστεία. Μέσα σε μια ντουλάπα που ήταν ανοικτή είδα γυναικεία ρούχα και περούκες, που, όπως μου είπαν αργότερα, φορούσε κατά καιρούς ο άτυχος συγγραφέας».

Μερικές σελίδες παρακάτω προχωράει στον τρόπο με τον οποίο οι αστυνομικοί ερεύνησαν την υπόθεση: «Από τις πολλές δεκάδες καταθέσεις που πήραν οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι ο 60χρονος συγγραφέας σύχναζε στις περιοχές Ομονοίας, Κουμουνδούρου, Αθηνάς, Ψυρρή και Βάθη, όπου έβρισκε εφήμερους φίλους. Κάποιοι κατέθεσαν ότι έφερνε στο σπίτι του φαντάρους και ναύτες, όχι όμως τα ίδια πρόσωπα. Ενας από τους γείτονες είχε δηλώσει ότι τη μοιραία νύχτα είχε δει τον 60χρονο να μπαινοβγαίνει στο σπίτι του με τρεις διαφορετικούς νεαρούς. Συγκεκριμένα ο γείτονας Γιώργος Χ., που μένει απέναντι από το σπίτι του συγγραφέα, μας είπε ότι ο Ταχτσής ήταν ντυμένος με γυναικεία ρούχα και φορούσε ξανθιά περούκα. Και συνέχισε: “Δεν με έπαιρνε ο ύπνος και καθόμουν στο μπαλκόνι μου και διάβαζα εφημερίδα. Παρατήρησα ότι λίγο πιο κάτω σταμάτησε το αυτοκίνητο του Ταχτσή, ένα γκολφ. Είδα το συγγραφέα με γυναικεία ρούχα να μπαίνει στο σπίτι συνοδευόμενος από ένα νεαρό 20-25 χρονών με ίσια μαλλιά. Μετά από 20 έως 30 λεπτά τους είδα να βγαίνουν από το σπίτι και να μπαίνουν στο αυτοκίνητο του Ταχτσή. Λίγο αργότερα τον είδα να μπαίνει μέσα στο σπίτι με άλλον νεαρό. Τα χαρακτηριστικά του δεν τα θυμάμαι. Ακολούθησε η ίδια σκηνή. Εμειναν στο σπίτι περίπου μισή ώρα και αφού βγήκαν μαζί, μπήκαν στο αυτοκίνητο του συγγραφέα. Σε λίγη ώρα βλέπω νέο πρόσωπο να συνοδεύει τον Ταχτσή στο σπίτι του. Ο τρίτος είχε μουστάκι και ήταν μεγαλύτερος από τους προηγούμενους. Περίπου 35 χρονών. Φορούσε λευκό πουκάμισο και φαινόταν καλοντυμένος. Τον είδα κάποια στιγμή να υποβαστάζει τον Ταχτσή, που φαινόταν καταβεβλημένος, και χωρίς να ανταλλάξουν κουβέντα μπήκαν στο σπίτι του. Η ώρα θα ήταν 4:30 με 5:00 τα ξημερώματα. Δεν ξέρω τι έγινε στη συνέχεια. Πάντως, μέχρι τη στιγμή που με πήρε ο ύπνος, δεν άκουσα κανέναν θόρυβο, καμιά φωνή”. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν αυτόν τον άνθρωπο με το μουστάκι για μεγάλο χρονικό διάστημα αλλά δεν μπόρεσαν να τον εντοπίσουν. Τους επόμενους μήνες έγιναν πάνω από 150 προσαγωγές ατόμων, χωρίς όμως να εντοπιστεί ο δολοφόνος. Ο φάκελος Ταχτσή εξακολουθεί να παραμένει ανοικτός και δεν πρόκειται να κλείσει μέχρι να εξιχνιαστεί η υπόθεση».

Ο δημοσιογράφος παρακάτω αναφέρεται στις εκτιμήσεις των αστυνομικών αλλά και της οικογένειας του συγγραφέα για τα κίνητρα της δολοφονίας του. «Οι αστυνομικοί υποστήριζαν ότι ο Ταχτσής διατηρούσε έναν τεράστιο κύκλο νέων με τους οποίους έκανε παρέα και επειδή ο δράστης δεν ήταν σεσημασμένος, δεν μπόρεσαν να διαλευκάνουν το έγκλημα», αναφέρει ο Πάνος Σόμπολος και στη συνέχεια καταθέτει την άποψη της οικογένειας του συγγραφέα: «Ελεγαν ότι ο δράστης μπορεί να μην προερχόταν από τις κακόφημες πιάτσες της Αθήνας και να μην είχε ως κίνητρο τη ληστεία. Ενα από τα βασικά τους επιχειρήματα ήταν το εξής: Ο συγγραφέας ετοίμαζε ένα βιβλίο μέσα στο οποίο θα υπήρχαν αποκαλύψεις για πρόσωπα και πράγματα στους κοσμικούς κύκλους της υψηλής κοινωνίας όπου σύχναζε. Ο ίδιος έλεγε ότι θα προκαλούσε μεγάλο σοκ στην κοσμική Αθήνα και ο ίδιος θα έπρεπε να εγκαταλείψει την Ελλάδα μετά την έκδοσή του. Σύμφωνα με την εκδοχή της οικογένειας Ταχτσή, κάποιος από αυτούς που θα θιγόταν σημαντικά από το βιβλίο του, ίσως έβγαλε από τη μέση το συγγραφέα για να του κλείσει το στόμα και σκηνοθέτησε τη ληστεία».

ΥΠΟΘΕΣΗ Χρυσαφίδη
Ο μυστηριώδης μπάτλερ


Τον Ιούνιο του 1991 εξελίσσεται στην Εκάλη ένα από τα αγριότερα εγκλήματα στα μεταπολεμικά χρονικά. Ο βιομήχανος Μιχάλης Χρυσαφίδης, η σύζυγός του Ελίζαμπεθ και τα δυο τους παιδιά βρίσκονται κατακρεουργημένοι στο υπόγειο της βίλας... «Πρόκειται για πραγματικό θρίλερ με πλοκή και ιδιαίτερα ανατριχιαστικές εξελίξεις και παρά το γεγονός ότι ως δράστης θεωρείται ο Ταϊλανδός μπάτλερ της οικογένειας, εντούτοις υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που ζητούν απάντηση, χωρίς να έχει πέσει ακόμα άπλετο φως στη σκοτεινή και τραγική υπόθεση», αναφέρει ο δημοσιογράφος. Στις επόμενες γραμμές ξετυλίγει την εικόνα που αντίκρισε όταν ο ίδιος μπήκε στη βίλα της οδού Θησέως 10. «Στο σημείο αυτό θα περιγράψω όλα όσα είδα και έζησα μέσα στη βίλα του θανάτου. Τα άψυχα κορμιά της οικογένειας Χρυσαφίδη ήταν όλα φιμωμένα με κουρελιασμένα πουκάμισα, πλην του ενός παιδιού, που είχε φιμωθεί με πετσέτα. Βρέθηκαν σε τρία δωμάτια-αποθήκες του υπογείου της βίλας. Υπήρχαν παντού αίματα. Οι χώροι μύριζαν άρωμα αλλά και πτωμαΐνη. Αυτό σημαίνει ότι ο δράστης είχε ραντίσει τα κορμιά και τους χώρους με αρώματα, ενώ τα πτώματα μύριζαν λόγω της αρχόμενης σήψης. Οι πόρτες ήταν κλειδωμένες και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν το γεγονός ότι τα διάκενα, ανάμεσα στις πόρτες και το δάπεδο, ήταν φραγμένα με πετσέτες».

Ποιος λοιπόν και γιατί βασάνισε μέχρι θανάτου την οικογένεια Χρυσαφίδη; «Ως δράστης κατηγορήθηκε ο εσωτερικός οικιακός βοηθός της οικογένειας Χρυσαφίδη, Ταϊλανδός Πρασέρτ Σερτουασάνα, 28 χρονών. Τον φώναζαν με το υποκοριστικό Τάι. Είχε γεννηθεί το 1963 στην Μπανγκόκ και έμενε χρόνια στην Αθήνα. Η οικογένεια Χρυσαφίδη τον είχε στη δούλεψή της δύο χρόνια. Μάλιστα, εξετάστηκε ως πιθανό το ενδεχόμενο να μην ενήργησε μόνος του ο Τάι, αλλά να είχε συνεργούς ή να τον έβαλαν κάποιοι άλλοι να διαπράξει αυτό το τερατούργημα. Τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί. Ως κίνητρο της ομαδικής σφαγής θεωρείται η ληστεία, αλλά κανένας δεν μπορεί να το πει αυτό με βεβαιότητα. Δεν είναι καθόλου απίθανο να υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ίσως γνωρίζει ο Ταϊλανδός και παρ’ όλα αυτά κρατά το στόμα του κλειστό».
Ο μυστηριώδης μπάτλερ δεν βρέθηκε ποτέ. Το μακελειό προσδιορίζεται να έγινε από τις 18 έως τις 22 Ιουνίου του 1991. «Το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Ταϊλανδός με τη σύζυγό του, τη μητέρα του και τη θεία του, αναχώρησαν με την πτήση 967 της ταϊλανδικής αεροπορικής εταιρείας Thai, στις 5:20 το απόγευμα της Παρασκευής 21 Ιουνίου 1991 για Μπανγκόκ. Το αεροπλάνο είχε καθυστέρηση είκοσι λεπτών, οπότε η αναχώρηση πραγματοποιήθηκε τελικά στις 5:40. Την άφιξή τους την επομένη 22 του μήνα επιβεβαίωσε αργότερα και η Ιντερπόλ η οποία ασχολήθηκε και αυτή με την υπόθεση. Τι ακριβώς πήρε μαζί του ο Τάι φεύγοντας για την πατρίδα του κανένας δεν μπορεί να γνωρίζει, δεδομένου ότι ολόκληρη η οικογένεια Χρυσαφίδη ξεκληρίστηκε. Ποιος μπορεί να πει αν υπήρχαν χρήματα στο σπίτι ή θησαυροί; Οι ελληνικές αρχές ζήτησαν την έκδοση του μπάτλερ στην Ελλάδα αλλά παρά την επιμονή και τις προσπάθειες δεν κατέστη δυνατόν να ικανοποιηθεί αυτό το αίτημα. Οι ταϊλανδικές αρχές δεν ανταποκρίθηκαν θετικά ούτε και δέχτηκαν να δικάσουν στη χώρα του τον Ταϊλανδό για την ομαδική σφαγή».

Μυστήριο παραμένει το γεγονός ότι «η Ελίζαμπεθ Χρυσαφίδου πέθανε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ενώ ταξίδευαν ή είχαν φθάσει στην Ταϊλάνδη οι δράστες. Αυτό μας παραξένεψε όλους. Μήπως υπήρχε και άλλος αυτουργός στο τετραπλό έγκλημα;», αναρωτιέται ο συγγραφέας και προσθέτει ένα ακόμη ερώτημα: «Υπήρχε μια χειρόγραφη διαθήκη του Μιχάλη Χρυσαφίδη, η οποία όριζε ότι, αν πάθαιναν κακό όλα τα μέλη της οικογένειας Χρυσαφίδη, η περιουσία του θα πήγαινε στον ανιψιό του. Γιατί την έγραψε αυτή την ιδιόχειρη διαθήκη ο Μιχάλης Χρυσαφίδης;».


Οι δολοφόνοι και τα θύματα

Τα εγκλήματα ζήλιας, πάθους, εκδίκησης που μονοπώλησαν την επικαιρότητα της εποχής ζωντανεύουν ξανά μέσα από τη διήγηση του Πάνου Σόμπολου


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΗΣ: «Κομμάτια» ο παράφορος έρωτας.
Ο δράστης αποφυλακίστηκε.     
ΔΟΥΡΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ: Το παιχνίδι
της μοίρας για το επτάχρονο αγγελούδι. Αυτοκτόνησε στη φυλακή.
ΤΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ: «Το θάψαμε
κι αυτό στο κατώι, εκεί κοντά στο άλλο, να έχει παρέα». Εχει αποβιώσει.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗ:
Ο μυστηριώδης μπάτλερ. Το έγκλημα παραμένει ουσιαστικά ανεξιχνίαστο.
ΜΑΡΣΕΛΙΝΟ: Απαγωγή και άγρια δολοφονία από συγγενείς και φίλους. Εχουν αποφυλακιστεί.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΙΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
«Τότε θυμήθηκα ότι στο σπίτι της γιαγιάς μου υπήρχε σιδεροπρίονο». Εχει αποφυλακιστεί.
ΔΙΟΝΥΣΗΣ και ΛΥΣΙΜΑΧΟΣ ΦΟΥΚΑΣ: Τους σκότωνε
τον έναν μετά τον άλλον
σαν να ήταν θηράματα.
Οι δράστες βρίσκονται στη φυλακή.
ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΜΟΝΣΕΛΑΣ:
Ο κατά παραγγελία φονιάς.
Εχει αποφυλακιστεί.
ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΣΕΧΙΔΗΣ: Ο φοιτητής που ξεκλήρισε την πενταμελή οικογένειά του στη Θάσο.
Βρίσκεται στη φυλακή.
ΚΩΣΤΑΣ ΤΑΧΤΣΗΣ: Το μοιραίο ραντεβού του συγγραφέα.
Το έγκλημα παραμένει ανεξιχνίαστο.
ΑΚΗΣ ΠΑΝΟΥ: Η παθολογική αγάπη για την κόρη του τον έκανε φονιά.
Εχει αποβιώσει.
ΚΙΚΗ ΚΟΥΣΟΓΛΟΥ - ΔΑΝΟΣ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ: Τη σκότωσε,
την έθαψε και μετά την «αναζητούσε» στις εκπομπές της τηλεόρασης.
Ο δράστης βρίσκεται στη φυλακή.
ΝΙΚΟΣ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ:
Τον «έφαγε» ο εφήμερος εραστής. Βρίσκεται στη φυλακή.
ΑΝΤΩΝΗΣ ΔΑΓΛΗΣ:
Ο φόβος και ο τρόμος των ιερόδουλων. Αυτοκτόνησε στη φυλακή.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΒΑΚΡΙΝΟΣ:
Ο ταξιτζής που σκότωνε για το τίποτα. Αυτοκτόνησε.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΝΑΣΙΟΥΤΖΙΚ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ: Η πολύκροτη υπόθεση των δύο συγγραφέων. Αποφυλακίστηκε και πέθανε.
ΚΑΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ:
Με έξι σφαίρες έστειλε στον άλλο κόσμο τον επίγειο θεό της.
Εχει αποφυλακιστεί.  
ΚΑΤΙΑ ΚΟΛΙΤΣΟΠΟΥΛΟΥ:
«Αχ, κύριε πρόεδρε, δεν μου μίλαγε σαν άνθρωπος, δεν μου φερόταν τρυφερά!». Εχει αποφυλακιστεί.
ΣΠΥΡΟΣ ΜΠΕΣΚΟΣ:
«Μετά της έβαλα ένα κουκουνάρι στο στόμα και την έδεσα με κορδέλα».
Εχει αποφυλακιστεί.
ΓΑΒΡΙΕΛΛΑ ΟΥΣΑΚΟΒΑ:
Ο τελευταίος πελάτης της διάσημης πόρνης της Αθήνας.
Παραμένει ανεξιχνίαστο.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΝΤΡΟΥΖΟΣ: «Θα δικάσω εγώ τους φονιάδες των παιδιών μας». Αυτοκτόνησε.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ - ΣΟΥΛΑ ΚΑΛΑΘΑΚΗ: «Από εκείνη τη στιγμή χάνονται τα ίχνη του ζεύγους».  
Ο ένας δράστης βρίσκεται στη φυλακή και ο δεύτερος δεν συνελήφθη ποτέ.
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ: «Τον είδα να κρατάει το κομμένο κεφάλι
της γυναίκας του και το μαχαίρι».
Εκτίει την ποινή του.
ΜΑΡΙΑ ΣΑΜΠΑΝΙΩΤΟΥ:
Το θανατηφόρο για δύο οικογένειες τηγανόψωμο. Αποφυλακίστηκε.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΚΑΖΑΚΟΣ:
Αλίμονο στον οικονομικό μετανάστη που θα βρισκόταν στον δρόμο του. Βρίσκεται έγκλειστος.
ΣΠΥΡΟΣ ΣΤΑΡΙΔΑΣ: «Πατέρα, μη μας σκοτώνεις κι εμάς». Αυτοκτόνησε.
ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΜΠΙΖΩΝΗΣ:
Ο γύρος του θανάτου στο χωριό του.  Δεν υπάρχουν πληροφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΟΥΤΟΣ:
Τρόμος στο Ξηρόμερο. Δεν υπάρχουν πληροφορίες.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΠΙΝΤΟΣ: Μακελειό στα δικαστήρια.
Δεν υπάρχουν πληροφορίες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΣΗΦΟΣ:
«Τώρα πια ησύχασα. Ημουν άρρωστος και έγιανα». Εχει πεθάνει.
ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΣΟΛΟΝΙΚ - ΣΒΕΤΛΑΝΑ ΚΟΤΟΒΑ: Οι μαφιόζοι της πάλαι
ποτέ κραταιάς KGB. Το διπλό φονικό παραμένει ανεξιχνίαστο.  
ΚΟΣΜΑΣ - ΧΡΟΝΗΣ - ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ: «Θα σκότωνε όλη την οικογένειά μου» - Σκότωσε και έθαψε το παιδί του - Σκότωσε τα παιδιά την ώρα που κοιμούνταν. Αυτοκτόνησε.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης