Διακινούσαν ηρωίνη με εντολές από τη φυλακή

Διακινούσαν ηρωίνη με εντολές από τη φυλακή

Ένας 43χρονος Έλληνας που βρίσκεται έγκλειστος στο Κατάστημα κράτησης Σταυρακίου των Ιωαννίνων για υποθέσεις ναρκωτικών, ήταν ο «εγκέφαλος» κυκλώματος που διακινούσε μεγάλες ποσότητες ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή. Ο κρατούμενος κινούσε τα νήματα μέσα από το κελί του, οργανώνοντας την παραλαβή των ναρκωτικών από τους συνεργάτες του!

Διακινούσαν ηρωίνη με εντολές από τη φυλακή
Οι πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος εξετάζονταν προσεκτικά εδώ και αρκετές ημέρες από τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, που κατάφεραν με ταυτόχρονες επιχειρήσεις στα Ιωάννινα και τη Βασιλική να συλλάβουν τους τέσσερις Έλληνες συνεργούς του κρατούμενου.

 Πρόκειται για δύο 24χρονους άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 32 και 34 χρόνων που οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών.

Η 34χρονη γυναίκα φέρεται να μετέφερε τις εντολές του «εγκεφάλου» στους υπόλοιπους. Στο σπίτι όπου κατοικούσαν οι δύο 24χρονοι και η 32χρονη, βρέθηκαν 15 συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 314,8 γραμμαρίων κρυμμένες προσεκτικά μέσα σε έναν σωλήνα στον προαύλιο χώρο και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

 Για τα πέντε κινητά που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις συναλλαγές τους, έχει ζητηθεί άρση απορρήτου ώστε να εντοπιστούν οι προμηθευτές των ναρκωτικών και η «πελατεία» τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης