Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του ζαχαροπλάστη

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του ζαχαροπλάστη

Πρόκειται για έναν ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση - Ο κακοποιός, που είχε μαζί του και ένα πιστόλι κρότου, αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ενός Αλβανού οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη 


Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη ένας εκ των δραστών της δολοφονίας του ζαχαροπλάστη
Σε ένα ερημικό σημείο κοντά στην παραλία της Νέας Χιλής στην Αλεξανδρούπολη, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών ένας από τους δύο δράστες της δολοφονίας του 63χρονου ιδιοκτήτη αλυσίδας ζαχαροπλαστείων Χρήστου Καλούδη. Πρόκειται για έναν ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, που κρυβόταν έχοντας πάνω του 6.000 από τα συνολικά 10.000 ευρώ τα οποία είχαν αρπάξει οι δολοφόνοι.

Το σημείο όπου εντοπίστηκε ο δράστης βρίσκεται δίπλα στα νεκροταφεία της Νέας Χιλής, όπου είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο το κλεμμένο από χωριό της Αλεξανδρούπολης μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγαν οι δράστες. Ο κακοποιός, που είχε μαζί του και ένα πιστόλι κρότου, αποκάλυψε την ταυτότητα του συνεργού του, ενός Αλβανού οι έρευνες για τον εντοπισμό του οποίου βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη με πολλή προσοχή καθώς έχει μαζί του το όπλο του εγκλήματος.

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι ο δεύτερος δράστης δεν μπορεί να έχει απομακρυνθεί πολύ από το σημείο όπου βρέθηκε ο συνεργός του και «οργώνουν» την περιοχή για να τον εντοπίσουν. Στο μεταξύ, από τις συνολικά εννέα σφαίρες που ρίφθηκαν εναντίον του άτυχου επιχειρηματία, μόνο δυο τον πέτυχαν αλλά ήταν μοιραίες... Η μια τον τραυμάτισε στη δεξιά ωμοπλάτη και η δεύτερη στην αριστερή κοιλιακή χώρα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης