Δήμος Ελληνικού: Είχαμε παραχωρήσει το χώρο, αλλά δεν δώσαμε άδεια για λούνα παρκ

Δήμος Ελληνικού: Είχαμε παραχωρήσει το χώρο, αλλά δεν δώσαμε άδεια για λούνα παρκ

Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ

Δήμος Ελληνικού: Είχαμε παραχωρήσει το χώρο, αλλά δεν δώσαμε άδεια για λούνα παρκ
Από το Νοέμβριο του 2012 λειτουργούσε χωρίς άδεια το λούνα παρκ όπου έχασε τη ζωή του ένα 13χρονο αγόρι και τραυματίστηκε σοβαρά η 9χρονη αδερφή του, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε με σχετική ανακοίνωσή του ο δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι υπηρεσίες του δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης είχαν παραχωρήσει το παρκάκι στην εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ», αλλά δεν είχαν δώσει άδεια για να λειτουργεί λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο!

Βαριές οι ευθύνες της εταιρείας, που δεν είχε ζητήσει άδεια εγκατάστασης και λειτουργίας λουνα παρκ, όμως όχι λιγότερες από όσες ίσως βαρύνουν το δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης που θα έπρεπε να έχει εντοπίσει την παράνομη λειτουργία της εγκατάστασης. 

Κλείσιμο
Στην ανακοίνωσή του ο δήμος τονίζει ότι το δημοτικό συμβούλιο, με ομόφωνη απόφασή του, είχε εγκρίνει την παραχώρηση-εκμίσθωση του επίμαχου χώρου, όπως αιτήθηκε η εταιρεία HAPPY FUN ΕΠΕ, χωρίς ωστόσο, σε δεύτερο στάδιο να κατατεθεί αίτηση από την εταιρεία, με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας του λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και ως εκ τούτου τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το δήμο.

Η ανακοίνωση του δήμου 

«Η εταιρεία «HAPPY FUN ΕΠΕ» είχε ζητήσει με την από 10-10-2013 αίτησή της, την παραχώρηση χώρου στο παρκάκι στη συμβολή των οδών Αφροδίτης και Κύπρου. Το Δημοτικό Συμβούλιο με την 299/30-10-2013 ομόφωνη απόφασή του ενέκρινε την παραχώρηση - εκμίσθωση του χώρου που αιτήθηκε από την εταιρεία. Στις 15-11-2013 υπογράφηκε συμφωνητικό εκμίσθωσης του χώρου μεταξύ του Δήμου και της εταιρείας. Η εταιρεία δεν κατέθεσε αίτηση με τα σχετικά δικαιολογητικά για την έκδοση άδειας εγκατάστασης και λειτουργίας λούνα παρκ στο συγκεκριμένο χώρο και τέτοια άδεια δεν εκδόθηκε από το Δήμο».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης