Συλλήψεις κλεφτών σε Καβάλα, Διδυμότειχο και Ρόδο

Συλλήψεις κλεφτών σε Καβάλα, Διδυμότειχο και Ρόδο

Πήρε σβάρνα τα δημοτικά φρεάτια σε μια δημοτική οδό στην κοινότητα Καστάνη της Ξάνθης και τα «σήκωσε» το ένα μετά το άλλο, ένας 51χρονος «κυνηγός» μετάλλων

Συλλήψεις κλεφτών σε Καβάλα, Διδυμότειχο και Ρόδο
Μάλιστα, αμέσως μετά χτύπησε σε άλλη περιοχή για να συλληφθεί τελικά στην Καβάλα

Οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Σταυρούπολης Ξάνθης ακολουθούσαν τα ίχνη του 51χρονο που είχε αρπάξει πέντε σιδερένιες σχάρες φρεατίου ομβρίων υδάτων και συνέχισε «ξηλώνοντας» τη σιδερένια πόρτα μιας αποθήκης στην ευρύτερη περιοχή. 

Τελικά, τον εντόπισαν στη Ζαρκαδιά Καβάλας, βρήκαν στην κατοχή του τα κλοπιμαία και τον παρέπεμψαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.

Κλείσιμο
*** Άδειαζε τα ρεζερβουάρ από τα οχήματα ενός εργοταξίου στην περιοχή της Κρεμαστής της Ρόδου, ένας 33χρονος που κατοικεί σε κοντινό μικρό χωριό. 

Μέσα σε δυο ημέρες, τη Μεγάλη Πέμπτη και Παρασκευή, είχε «ρουφήξει» 550 λίτρα πετρέλαιο.

Όμως, οι κλοπές εξιχνιάστηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Τις εγκαταστάσεις ενός εργοστασίου στο Διδυμότειχο διέρρηξε ένας 31χρονος, αλλά δεν πρόλαβε να κλέψει κάτι γιατί έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη του και τράπηκε σε φυγή. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας τον εντόπισαν λίγο αργότερα, τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης