Καβάλα: Σπείρα διακινούσε πλαστά εισιτήρια λεωφορείου

Καβάλα: Σπείρα διακινούσε πλαστά εισιτήρια λεωφορείου

Ο ελεγκτής που μπήκε σε ένα αστικό λεωφορείο στην Καβάλα, κατάλαβε αμέσως ότι το εισιτήριο που του έδειξε ένας 16χρονος μαθητής ήταν παραποιημένο...

Καβάλα: Σπείρα διακινούσε πλαστά εισιτήρια λεωφορείου
Ο ελεγκτής που μπήκε σε ένα αστικό λεωφορείο στην Καβάλα, κατάλαβε αμέσως ότι το εισιτήριο που του έδειξε ένας 16χρονος μαθητής ήταν παραποιημένο και είχε σβηστεί το μελάνι από την προηγούμενη χρήση του. Μάλιστα, ο ανήλικος είχε μαζί του ακόμη ένα πλαστό εισιτήριο.

Ο 16χρονος παρελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας οι οποίοι τον ανέκριναν και ομολόγησε ότι είχε αγοράσει τα παραποιημένα εισιτήρια από έναν 28χρονο Έλληνα. Ο πλαστογράφος εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα μαζί με έναν 33χρονο συνεργό του και συνελήφθησαν, αφού πάνω τους βρέθηκαν άλλα πέντε παραποιημένα εισιτήρια λεωφορείου.

Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 28χρονου, όπου οι αστυνομικοί βρήκαν άλλο ένα παραποιημένο εισιτήριο, δύο γνήσια και πέντε χρησιμοποιημένα τα οποία σκόπευε να πλαστογραφήσει. Σε βάρος του 28χρονου και του 33χρονου, που έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές, σχηματίστηκε δικογραφία για πλαστογραφία και απάτη που διαβιβάστηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ η Ασφάλεια ερευνά πόσα ακόμη εισιτήρια έχουν διαθέσει στην αγορά.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης