Δράμα: Στο κολυμβητήριο «βούτηξε»… πορτοφόλι!

Δράμα: Στο κολυμβητήριο «βούτηξε»… πορτοφόλι!

Συνελήφθη ένας 36χρονος ο οποίος «τρύπωσε» στα αποδυτήρια και άρχισε να ψαχουλεύει τα πράγματα ενός κολυμβητή, κλέβοντάς του 2.500 ευρώ

Δράμα: Στο κολυμβητήριο «βούτηξε»… πορτοφόλι!
Ο ένας έκανε βουτιές στην πισίνα και ο άλλος στις… τσέπες του. Αυτό συνέβη στις εγκαταστάσεις του δημοτικού κολυμβητηρίου Δράμας, όπου ένας 36χρονος «τρύπωσε» στα αποδυτήρια και άρχισε να ψαχουλεύει τα πράγματα ενός κολυμβητή.

Προφανώς ο δράστης είχε δει νωρίτερα το θύμα του να κάνει ανάληψη μεγάλου χρηματικού ποσού από τράπεζα της πόλης και τον είχε ακολουθήσει. Όταν εκείνος μπήκε στην πισίνα, έψαξε τα πράγματά του και άρπαξε ένα πορτοφόλι που περιείχε 2.500 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Όμως, όταν ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε την κλοπή και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, θυμήθηκε τον ύποπτο που τριγυρνούσε στο κολυμβητήριο και έδωσε την περιγραφή του από την οποία εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα. Το πορτοφόλι με το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων και τα έγγραφα βρέθηκε στην κατοχή του 36χρονου, που συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Κλείσιμο

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης