Ξάνθη: Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με κλεμμένη μηχανή

Ξάνθη: Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με κλεμμένη μηχανή

Η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε μέσα στην αποθήκη της κατοικίας του 29χρονου δράστη, την οποία ερεύνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά τη σύλληψή του, για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης


Ξάνθη: Συνελήφθη χασισοκαλλιεργητής με κλεμμένη μηχανή
Σχεδόν τέσσερα χρόνια τώρα, κυκλοφορούσε στην Ξάνθη με μια μοτοσικλέτα που είχε κλέψει έξω από το σπίτι του ιδιοκτήτη της στην πόλη στις 26 Σεπτεμβρίου του 2011 ένας 29χρονος Έλληνας, που συνελήφθη για καλλιέργεια φυτείας κάνναβης.

Η κλεμμένη μηχανή βρέθηκε μέσα στην αποθήκη της κατοικίας του δράστη, την οποία ερεύνησαν οι άνδρες της Ασφάλειας μετά τη σύλληψή του, και επιστράφηκε στο νόμιμο ιδιοκτήτη της που την είχε πια… ξεγράψει! Έτσι, στην κατηγορία για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών που αντιμετωπίζει ο νεαρός δράστης, προστέθηκε και αυτή της κλοπής.

Στο σπίτι του 29χρονου, που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης, κατασχέθηκαν τα δέκα χασισόδεντρα ύψους από 0,06 έως 0,20 εκατοστών που καλλιεργούσε και μια συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Κλείσιμο
*** Έξω από ένα σχολείο στα Τρίκαλα, είδε ένα μοτοποδήλατο μάρκας Yamaha 125 κυβικών που έμοιαζε με αυτό που του είχαν κλέψει πριν από λίγο καιρό, ένας 22χρονος. Με τη διαφορά ότι το δικό του ήταν κόκκινο και αυτό που είδε… μαύρο.

Ωστόσο, όταν ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, εκείνοι διαπίστωσαν ότι ο αριθμός πλαισίου του κινητήρα και οι πινακίδες κυκλοφορίας είχαν αλλοιωθεί και σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 23χρονου που πήγε να το παραλάβει, ενώ επέστρεψαν το μοτοποδήλατο στον ιδιοκτήτη του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης