Οικογενειακή χασισοφυτεία στην Κομοτηνή

Οικογενειακή χασισοφυτεία στην Κομοτηνή

Ένας 38χρονος μαζί με την 46χρονη σύντροφό του και τον33χρονο αδελφό του καλλιεργούσαν χασισοφυτεία με 97 δενδρύλλια, ύψους από 0,15 ως 9,60 εκατοστών


Οικογενειακή χασισοφυτεία στην Κομοτηνή
Σε κοινή θέα στον ακάλυπτο χώρο δίπλα στο σπίτι όπου κατοικούν στην Κομοτηνή, καλλιεργούσαν μια αρκετά μεγάλη χασισοφυτεία με 97 δενδρύλλια, ύψους από 0,15 ως 9,60 εκατοστών, ένας 38χρονος μαζί με την 46χρονη σύντροφό του και τον33χρονο αδελφό του.

Η φυτεία εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, οι οποίοι συνέλαβαν τους τρεις καλλιεργητές και κατέσχεσαν ακόμη μια συσκευασία με κατεργασμένο καπνό βάρους 397 γραμμαρίων για τον οποίο δεν είχαν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ένα πιστόλι παλαιού τύπου, έναν αναδιπλούμενο σουγιά με λάμα μήκους 12 εκατοστών και επτά κυνηγετικά φυσίγγια. Οι δράστες παραπέμφθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης.

*** Στην ίδια εισαγγελέα οδηγήθηκε και ένας 43χρονος που συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης σε χωριό της Ροδόπης, όταν ανακάλυψαν στο σπίτι του μια μίνι χασισοφυτεία από 12 δενδρύλλια ύψους 0,15 ως 0,40 εκατοστών, μια σακούλα με σπόρους κάνναβης και ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι με λάμα μήκους δέκα εκατοστών.

Κλείσιμο
*** Έτοιμος να διακινήσει σχεδόν μισό κιλό χασίς σε στέκια χρηστών στο Ηράκλειο, ήταν ένας 24χρονος που συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου. Στο σπίτι του και στο χώρο εργασίας του κατασχέθηκαν συνολικά πέντε συσκευασίες με 477 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και μία ζυγαριά ακριβείας.

*** Μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 0,6 γραμμαρίου είχε πάνω του ένας 26χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στα Τρίκαλα και συνελήφθη, αλλά στην αποθήκη του σπιτιού του πατέρα του ο εκπαιδευμένος σκύλος εντόπισε και άλλη μια σακούλα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 102 γραμμαρίων. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Τρικάλων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης