Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά όπλα και λαθραία τσιγάρα

Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά όπλα και λαθραία τσιγάρα

Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης 

Τον τσάκωσαν με ναρκωτικά όπλα και λαθραία τσιγάρα
Οι πληροφορίες που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών στο σπίτι ενός 36χρονου στην Κομοτηνή, έκαναν λόγο για διακίνηση χασίς. Όπως αποδείχθηκε, όμως, είχε επεκτείνει τη δραστηριότητά του και σε άλλα είδη ναρκωτικών, αλλά και σε λαθραία τσιγάρα.

Η έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στην κατοικία του 36χρονου, έφερε στο φως ένα χασισόδεντρο ύψους 14 εκατοστών που καλλιεργούσε, ενώ κατασχέθηκαν ακόμη μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,2 γραμμαρίων, ένα κουτί με σπόρους κάνναβης, τέσσερα τσιγαριλίκια έτοιμα για χρήση, μια συσκευασία με βουπρενορφίνη βάρους 0,5 γραμμαρίου και έξι δισκία του φαρμακευτικού σκευάσματος Xanax.

Εκτός από αυτά, οι αστυνομικοί βρήκαν δυο μαχαίρια μήκους 19 και 21 εκατοστών και τέσσερις σφαίρες των 9 mm, αλλά και 337 πακέτα τσιγάρων για τα οποία δεν έχουν καταβληθεί στο δημόσιο οι ανάλογοι φόροι και δασμοί και εστάλησαν στο Τελωνείο της πόλης για τον καταλογισμό τους. Ο δράστης παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης με κατηγορίες για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών, παράβαση του νόμου περί όπλων και λαθρεμπορία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης