Αλεξανδρούπολη: Πήγε στα σύνορα με κλεμμένο αυτοκίνητο

Αλεξανδρούπολη: Πήγε στα σύνορα με κλεμμένο αυτοκίνητο

Παραποιημένος ήταν και ο αριθμός πλαισίου του οχήματος, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν καταχωρημένο από τις αρχές της Σλοβακίας ως κλεμμένο, υπαιξερεθέν και απωλεσθέν

Αλεξανδρούπολη: Πήγε στα σύνορα με κλεμμένο αυτοκίνητο
Η εξουσιοδότηση που έδειξε ένας 37χρονος Ρώσος όταν του ζητήθηκαν τα στοιχεία του πολυτελούς αυτοκινήτου με το οποίο έφτασε στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Κήπων για να περάσει στην Τουρκία, έβαλε σε υποψίες τους Έλληνες αστυνομικούς και τους αξιωματούχους της FRONTEX.

Πολύ σύντομα διαπιστώθηκε ότι το έγγραφο ήταν πλαστό, αλλά δεν ήταν και το μόνο. Παραποιημένος ήταν και ο αριθμός πλαισίου του οχήματος, το οποίο αποδείχθηκε ότι ήταν καταχωρημένο από τις αρχές της Σλοβακίας ως κλεμμένο, υπαιξερεθέν και απωλεσθέν! Έτσι, ο αλλοδαπός οδηγός συνελήφθη αμέσως.

Κατά την έρευνα στο αυτοκίνητο που κατασχέθηκε για να επιστραφεί στον ιδιοκτήτη του, βρέθηκε και μια συσκευή εκκένωσης ηλεκτρικού ρεύματος (taser) και ο 37χρονος Ρώσος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, που του άσκησε δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, πλαστογραφία, υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης