Τέλος στη δράση δίδυμου κακοποιών στα Ιωάννινα

Τέλος στη δράση δίδυμου κακοποιών στα Ιωάννινα

Οι δυο κακοποιοί είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στα Ιωάννινα και είχαν κλέψει ένα φορητό υπολογιστή και δύο τηλεοράσεις, τα οποία πούλησαν σε δυο άλλους τσιγγάνους

Τέλος στη δράση δίδυμου κακοποιών στα Ιωάννινα
Με κίνδυνο της ζωή του προσπάθησε να σταματήσει τον διαρρήκτη που είχε εισβάλει στο σπίτι της μητέρας του στην πόλη των Ιωαννίνων ο 25χρονος γιος της ιδιοκτήτριας, ο οποίος τραυματίστηκε από τα χτυπήματα που δέχθηκε. Κατάφερε, όμως, να οδηγήσει την Ασφάλεια στα ίχνη ενός «ντουέτου» τσιγγάνων κακοποιών που είχαν χτυπήσει και άλλα δυο σπίτια.

Ο νεαρός επέστρεφε στο σπίτι τη στιγμή που ο 31χρονος δράστης έβγαινε κρατώντας στα χέρια τα χρυσαφικά και διάφορα προσωπικά έγγραφα που είχε αρπάξει από τη μονοκατοικία. Όταν επιχείρησε να τον εμποδίσει, εκείνος του επιτέθηκε, τον χτύπησε στο πρόσωπο και διέφυγε με το αυτοκίνητο του συνεργού του που τον περίμενε σε κοντινή απόσταση από το σπίτι.

Οι αστυνομικοί που ενημερώθηκαν για τη ληστεία, εντόπισαν χάρη στην περιγραφή που έδωσε το θύμα τον 31χρονο δράστη και τον προσήγαγαν στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου αναγνωρίστηκε από τον 25χρονο και συνελήφθη. Λίγο αργότερα, συνελήφθη και ο 20χρονος συνεργός του.

Κλείσιμο
Στην προανάκριση αποδείχθηκε ότι τους τελευταίους τέσσερις μήνες, οι δυο κακοποιοί είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στα Ιωάννινα και είχαν κλέψει ένα φορητό υπολογιστή και δύο τηλεοράσεις, τα οποία πούλησαν σε δυο άλλους τσιγγάνους, έναν 30χρονο και έναν 48χρονο.

Τα κλοπιμαία βρέθηκαν στην κατοχή τους και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, στον οποίο οδηγήθηκαν οι δυο δράστες με κατηγορίες για ληστεία και διακεκριμένες κλοπές. Η έρευνα συνεχίζεται για τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες διαρρήξεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης