Κύπρος: 27χρονος έχασε το μάτι του εξαιτίας ανεγκέφαλων

Κύπρος: 27χρονος έχασε το μάτι του εξαιτίας ανεγκέφαλων

Ο άτυχος Ανδρέας Αλεξάνδρου κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ βρέθηκε με το αυτοκίνητο του ατη μέση και δέχτηκε πέτρα

Κύπρος: 27χρονος έχασε το μάτι του εξαιτίας ανεγκέφαλων
Το ένα του μάτι έχασε 27χρονος στη Λευκωσία κατά τη διάρκεια επεισοδίων μεταξύ οπαδών των ποδοσφαιρικών ομάδων ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, προχθές στο στάδιο ΓΣΠ.

Ο 27χρονος Ανδρέας Αλεξάνδρου βρισκόταν σε αυτοκίνητο μαζί με τον πατέρα του. Κοντά στο στάδιο ΓΣΠ βρέθηκαν μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων οι οποίοι πετούσαν πέτρες. Μία από τις πέτρες χτύπησε τον Αλεξάνδρου στο μάτι. Ο πατέρας του τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε πολύωρη εγχείρηση χωρίς όμως να γίνει κατορθωτό να σωθεί το μάτι του.

Αυτή την ώρα πραγματοποιείται σύσκεψη υπό τον υπουργό δημόσιας τάξης Ιωνά Νικολάου, με τη συμμετοχή της ηγεσίας της αστυνομίας για να εξεταστούν τα γεγονότα και να ληφθούν μέτρα ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια επεισόδια.

Κλείσιμο
Χθες ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας διέταξε διοικητική έρευνα καθώς διαπιστώθηκε ότι υπήρξαν κενά στο σχεδιασμό της αστυνομίας. Για τα επεισόδια συνελήφθησαν 9 άτομα και 6 εξ αυτών προφυλακίστηκαν.
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης