Ιωάννινα: Τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και… συνελήφθη!

Ιωάννινα: Τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και… συνελήφθη!

Έπεσε θύμα ξυλοδαρμού και ληστείας, αλλά βρέθηκε κατηγορούμενος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού που εμπίπτει στο νόμο περί όπλων

Ιωάννινα: Τον χτύπησαν, τον λήστεψαν και… συνελήφθη!
Έφαγε της… χρονιάς του αλλά βρέθηκε κατηγορούμενος ένας 37χρονος Έλληνας που έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού και ληστείας στα Ιωάννινα, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα σπρέι πιπεριού που εμπίπτει στο νόμο περί όπλων.

Το θύμα κατήγγειλε ότι του επιτέθηκαν τέσσερις Έλληνες με τους οποίους είχε καυγαδίσει για άγνωστη αιτία και, αφού τον χτύπησαν με μεταλλικό αντικείμενο, του άρπαξαν από τις τσέπες του περίπου 150 ευρώ. Από τις έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκε ένας 59χρονος που μετείχε στον καυγά και τη ληστεία και συνελήφθη, ενώ οι άλλοι τρεις συνεργοί του αναζητούνται.

*** Για παράνομη οπλοκατοχή συνελήφθη στους Αγίους Θεοδώρους και ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και διαπιστώθηκε ότι είχε πάνω του ένα πιστόλι διαμετρήματος 0,32 mm με πέντε φυσίγγια και έναν κάλυκα στη γεμιστήρα, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου, ενώ το όπλο εστάλη για βαλλιστική εξέταση.

Κλείσιμο



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης