Καρδίτσα: Μακελειό με επτά τραυματίες σε καταυλισμό τσιγγάνων

Καρδίτσα: Μακελειό με επτά τραυματίες σε καταυλισμό τσιγγάνων

Ανάμεσά τους και ένα αγοράκι δύο ετών - Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δράστες ηλικίας 30 χρόνων έπεσε με το Ι.Χ. φορτηγό του πάνω στο παράπηγμα όπου διασκέδαζαν 30 άτομα

Καρδίτσα: Μακελειό με επτά τραυματίες σε καταυλισμό τσιγγάνων
Με αίμα βάφτηκε το οικογενειακό γλέντι στο συνοικισμό τσιγγάνων στη Μαύρικα Καρδίτσας, όπου μια οικογένεια όρμησε εναντίον μιας άλλης αρχικά με φορτηγό και στη συνέχεια με πυροβόλα όπλα! Επτά άτομα τραυματίστηκαν, μεταξύ των οποίων ένα αγοράκι μόλις δυο χρόνων!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας από τους δράστες ηλικίας 30 χρόνων έπεσε με το Ι.Χ. φορτηγό του πάνω στο παράπηγμα όπου διασκέδαζαν 30 άτομα προκαλώντας φθορές, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιο από αυτά. Μεταξύ τους ξέσπασε έντονος καυγάς και ο δράστης έφυγε έχοντας δεχτεί αρκετά χτυπήματα.

Λίγη ώρα αργότερα, όμως, επέστρεψε μαζί με τους πέντε αδελφούς του ηλικίας 24 ως 38 χρόνων και άρχισαν να πυροβολούν προς το παράπηγμα με δύο κυνηγετικά όπλα! Από τα σκάγια τραυματίστηκαν ελαφρά πέντε από τους συγκεντρωμένους, το δίχρονο αγόρι και άλλος ένας ανήλικος ηλικίας 16 χρόνων. Όλοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Κλείσιμο
Ο καταυλισμός αποκλείστηκε από αστυνομικούς των Ομάδων Ο.Π.Κ.Ε. και ΔΙ.ΑΣ., οι οποίοι συνέλεξαν 28 κάλυκες και μία τάπα κυνηγετικών φυσιγγίων, ενώ στην κοίτη ενός ρέματος σε κοντινή απόσταση βρήκαν κρυμμένα μια καραμπίνα και μία κενή φυσιγγιοθήκη και στα σπίτια των δραστών ένα μη λειτουργικό πιστόλι.

Τα έξι αδέλφια συνελήφθησαν στην ευρύτερη περιοχή και οδηγούνται στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων. Την προανάκριση για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το αιματηρό περιστατικό διενεργεί η Ασφάλεια Καρδίτσας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης