Συνελήφθη την ώρα που λήστευε κατάστημα στη Λάρισα

Συνελήφθη την ώρα που λήστευε κατάστημα στη Λάρισα

Πρόκειται για έναν 27χρονο Βούλγαρο, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς ενώ προσπαθούσε να παραβιάσει την είσοδο ενός καταστήματος με είδη καθαρισμού

Συνελήφθη την ώρα που λήστευε κατάστημα στη Λάρισα
Την ώρα που οι κάτοικοι της Λάρισας… χώνευαν στα σπίτια τους τον πασχαλινό οβελία, προσπάθησε να διαρρήξει ένα κατάστημα ειδών καθαρισμού ένας 27χρονος Βούλγαρος. Όμως, οι άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. αγρυπνούσαν.

Ο νεαρός αλλοδαπός εντοπίστηκε τη στιγμή που προσπαθούσε να παραβιάσει την κεντρική είσοδο του εμπορικού καταστήματος ενός 44χρονου χρησιμοποιώντας ένα κατσαβίδι και ένα κλειδί.

Τα εργαλεία του κατασχέθηκαν και ο 27χρονος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξακριβώσει αν εμπλέκεται και σε άλλες διαρρήξεις.

Κλείσιμο
Σε βάρος ενός άλλου αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για μια διάρρηξη που είχε γίνει στην πόλη του Βόλου στις 23 Οκτωβρίου του 2012.

Ο 24χρονος Γεωργιανός είχε εισβάλει στο σπίτι μιας 69χρονης και είχε αρπάξει διάφορα χρυσαφικά και χρηματικό ποσό. Ωστόσο, δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης